| RobertG101 a întrebat:

Buna seara, stiu ca am mai intrebat asta pe o alta categorie dar poate aici am noroc la raspunsuri mai multe si bune: deci, cand este benefic cardio pentru slabire; dimineata, dupamiaza sau seara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AndreiAndreiP a răspuns:

Cardio e bun, indiferent ca e dimineata, amiaza sau seara, dimineata poti face pentru a te inviora iar seara poti face pentru a avea un somn mai bun, pentru slabit alimentatia conteaza cel mai mult. Ti-as recomanda seara deoarece corpul se poate odihni dupa aceea.

| lonewanderer12 a răspuns:

Salutare. Cardio este benefic pentru creșterea rezistenței la efortul fizic și pentru arderea grăsimilor, dar pentru definire trebuie exerciții specifice (cu gantere etc.). Cât despre timpul zilei nu contează la ce oră faci, contează sa faci sport! Dar să nu uiți că este nevoie de o alimentație sănătoasă și echilibrată.

| Cosmin86 a răspuns (pentru lonewanderer12):

Exercitii cu gantere pentru definire? Serios? definire = slabire. Poti sa te definesti si doar din alergat sau alimentatie (de fapt, definirea se face din alimentatie).