| DeidaraXR1 a întrebat:

Sunt baiat, am 16 ani si sunt virgin. Acum 3-4 ani aveam o jena in zona pelvisului, zona peretelei abdomenului si al scrotului. In urma unui control am aflat ca, in momentul in care testiculul drept mi-a cazut in scrot, gaura din perete nu s-a inchis complet si am o probabilitate mai mare sa fac hernie inghino-scrotala. De atunci, nu am mai simtit nimic. Acum, de 2 zile, intensificandu-se, jena(durerea mai nou) ma incomodeaza nespus de mult. Joi am programare la doctor, dar pana atunci, vreau sa va cer o parere, un sfat. Stiti cumva ce s-ar putea intampla?
Mentionez ca nu sunt sportiv. Am mai urcat pe munti dar nimic. Acum, fara nici un motiv a reaparaut senzatia neplacuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil se va ajunge la o incizie micuta si iti va inchide acea gaura de care zici.Nu era nevoie sa ne spui ca esti virgin. Vrei sa te auda fetele de pe aici si sa te vaneze de iubit?laughing

| DeidaraXR1 explică (pentru anonim_4396):

Nu ma... parintii ma iau la intrebari ca am rupt o tipa in doua sa zic asa. Just in case ^-^