Tatal tau a fost operat de hernie ombilicala, aceasta afectiune se face din cauza ridicaturilor si pentru faptul ca, dupa efectuarea muncii grele, s-au subtiat muschii ce sustin abdomenul.
Locul unde s-a aflat branula pentru perfuzie, se dezinfecteaza cu rivanol si se poate unge cu putina alifie de tetraciclina si deasupra se pune un pansament steril ( se gaseste la farmacie) si se lipeste cu leucoplast.
Dupa 2-3 zile se va vindeca fara probleme.
Un gand bun si multa sanatate tatalui tau si intregii familii.
Asta am bănuit și eu și a făcut-o cam acum doi ani. N-a avut nicio durere! Dar în vreo 2-3 ani sigur ajungea la niște complicații grave! Acum se simte ca și înainte, nu-l doare nimic... Singura problema care o are e asta cu umflătura. Mărimea herniei nu era gravă, era un fel de fază de început. O recomandare bună până acum, încercăm cu ce mi-ați zis! Mulțumesc!
Sfatuieste-l pe tatal tau, sa aiba grija, sa nu ridice greutati si sa nu faca munca bruta pentru ca, hernia poate sa reapara. Este bine ca nu are dureri, inseamna ca, operatia a reusit si voi trebuie sa-l ajutati, sa-l protejati pana isi va reveni.
LarisaChe07 întreabă: