Eu am scapat de cosuri cu antibiotice. Tenul meu arata mai bine acum. Am terminat tratamenul cu antibiotice si continui doar cu creme. Gel de curatare La Roche Posay, effaclar duo+ si crema activa Acne Out. Esti din Bucuresti? Eu am fost la clinica Anima.
Depinde. Cat de des te speli pe fata? Am avut acnee destul de severa, ma spalam si cu apa calduta(mare greseala), si asta imi faces tenul si mai uns. Unele produse la fel, mai mult imi cauzeaza acnee decat sa o vindece
Dar mai nou( de cateva luni) folosesc un gel..respectiv masca de curatare. daca esti interesata iti pot da si numele, e relativ ieftin(spre deosebire de alte produse care nu au functionat deloc si aveau un pret urias), il aplic de 2 ori pe zi(dimineata si seara) si nu imi usuca pielea, nu o unge, nu ma irita, e perfect
Am incercat diverse creme si geluri care nu au functionat in ciuda preturilor ridicate. De asemenea am auzit de un produs(cica functioneaza extrem de bine, 100% ingrediente bio)
https://www.100percentpure.com/......ing-lotion
am de gand sa imi comand, nu chiar acum pentru ca mi-a trecut foarte bine acneea. In caz ca voi mai avea probleme o sa imi comand si asta, merita incercat, dar masca asta pe care o folosesc acum mi-a rezolvat problemele si o sa continui sa o folosesc, preventiv
Daca ai pana in 20 ani nu te mai chinui, nu trece cu nimic, e hormonal.Char daca iti trec, va fi valabil o luna maxim doua si dupa vor reveni...mai rau decat atunci cand au plecat!
Am 19 ani. Pana acum nu am avut probleme asa cum am acum. Sunt constienta ca se vor opri odata si odata, dar e o problema care deranjeaza si fizic si psihic.
Ma spal dimineata pe fata cu gel de curatare si seara.
Spune-mi, te rog, cum se numeste acel produs folosit de tine?
Iti recomand sa bei 4-5 litri de apa pe zi, doar apa, si sa iti faci dus cu apa rece, unul pe zi, stai 5-10 minute in apa rece.Prin rece ma refer sa dai doar apa rece la dus, pe maxim.Incearca sa mananci cat mai sanatos posibil si sa consumi multe fructe. Daca respecti astea macar o luna o sa vezi ca va fi o diferenta, bafta!
anonim_4396 întreabă:
Dilaa98 întreabă: