| RazvanMali a întrebat:

Bună Seara.
Știe cineva dacă, cafeaua expirată produce efecte nocive sau foarte nocive asupra organismului.
Am două pungi de cafea nedesfăcute care o sa expire in 2 zile, ma gândeam că o sa le consum cam în 7-8 luni având in vedere că nu sunt un băutor înrăit de cafea.
Știu că cea mai bună metodă este să arunc cafea și cu asta basta, dar multă lume mi-au spus că nu ar fi nici o problemă dacă le consum dupa data de expirare, doar că iși pierde din aroma și din tărie.
Nu țin "morțiș" să le păstrez și nu este cine știe ce brand de cafea doar ce ma "fascinează" este ca a fost adusă din Columbia.
Voi ce știți sau ce sfat îmi dați?
Vă mulțumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mary4048 a răspuns:

Nu ai decat o singura solutie.incearca cafeaua si daca este buna ca gust si tarie, o poti consuma pe toata!

5 răspunsuri:
| RazvanMali explică:

Mare e gradina ta Doamne, ai mai mult de 10 ani?

| simo80 a răspuns:

Daca nu e desfacuta e ok, si da isi pierde aroma cand o desfaci si bei rar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar isi pierde din tarie si aroma. Altfel, nu are nimic. Daca bei cafea rar, nici nu iti trebuie sa fie prea tare.

| BoboRader a răspuns (pentru RazvanMali):

Fa-ti cu mai mult lapte si gusta daca nu e buna o arunci succesc.

| XcrisSSx a răspuns:

Pai daca are gust rau nu este buna si daca are gust bun este buna!happy