| LLHJ a întrebat:

Buna seara TPU, am o întrebare, de vreo 4 zile îmi curge un fel de lichid din penis mai asemanator ca sperma nu stiu exact ce este și mi-e frica sa nu fie puroi. Nu am nici o durere absolut nimic și chestia e ca la doctor aici nu pot merge, nu am actele necesare sunt in afara țării, as dori ceva medicamente,…. Sunt foarte îngrijorat sa nu fie ceva bai mare,…sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai facut sex neprotejat, cumva?
Pare a fii blenoragie (gonoree), o boala cu transmitere sexuala severea, care netrata poate duce la complicatii si chiar moarte.

| LLHJ explică (pentru Violleta2022):

Pei din câte am auzit (gonoree) când ai ai usturimi când urinezi și arsuri, dureri, eu absolut nimic doar ca îmi curge ceva foarte puțin adică dacă stau 4, 5 ori și îmi string penisul se vede ca curge ceva alb, dar dacă îl sting după 20, 30 de min nu e nimic

| Violleta2022 a răspuns (pentru LLHJ):

Din cate am citit eu nu era nici o arsura, doar scurgere din penis a infectiei.

| LLHJ explică (pentru Violleta2022):

Pei și nu ma puteți ajuta va rog frumos cu un tratament oare sa mai continui sa iau augemitin?

| costin9991 a răspuns:

Poate fi si fenomenul de wet dreams. daca nu va stimulati suficient de des, sperma este eliminata astfel fara excitare. nu cred ca este vreo boala

| Violleta2022 a răspuns (pentru LLHJ):

Augumentin-ul este frectie la picior de lemn, fiindca este cel mai slab antibiotic care nu face nimic daca este vorba de gonoree (popular se numeste sculament, blenoragie).
https://www.reginamaria.ro/......rogenitale