anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU! Am o mica dilema. eu am de regula cosuri pe frunte deasupra si dupa urechi, fix langa par, de cand ma stiu. mai nou au inceput sa imi apara si in par. sunt dureroase si sunt destul de aproape de cele de pe pielea fetei si gatului.de asemenea in sezonul acesta pielea mea e foarte uscata. mai ales cea a capului. pe langa cosurile astea ma si mananca. credeti ca e ceva grav? cum pot sa le tratez? dau funda. multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| User9006 a răspuns:

Incepe o alimentatie sanatoasa, la scoala cand te duci sa-ti stergi banca cu un servetel umed in fiecare zi si sa-l arunci la cos, sa te speli des pe maini inainte sa le pui pe fata, la fiecare masa adauga cate o bucatica de usturoi timp de 6 luni sa ti se curete sangele, mananca sanatos si bea minim 2 litri de apa pe zi(pentru detoxifiere si curatarea nefronilor de la rinichi) pana va fi urina putin mai decolorata! Ferestete de locurile aglomerate precum trolee, etc. Si aeriseste camera cand simti ca e aeru prea inchis!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru User9006):

Multumesc pentru sfaturi. deci sa inteleg ca nu ar putea fi ceva grav?

| User9006 a răspuns:

Este o infectie in sange, pe care trebuie sa o elimini fara pastile si toate tampenile care iti pot afecta ficatul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru User9006):

Multumesc frumos!