Buna. Acum o saptamana aveam si eu aceleasi simptome am fost la ginecolog si mi-a spus ca am candidoza vaginala adica ciuperca. Mi-a dat sa iau fluconazol sau flucovin e aceeasi chestie timp de 7 zile. Ieri am terminat tratamentul ma simt mult mult mai bine, practic mi-a trecut deci sa-si cumpere si ea dar vezi ca acest tratament trebuie sa-l faci si tu . Adica 7 zile ea 7 zile tu. Deodata nu conteaza. Bafta:*.
Nu stai linistita, micoza nu se ia prin contact sexual am fost la ginecolog el a zis asta nu eu. M-a intrebat daca am fost la bai si i-am zis ca da am fost la tasnad si mi-a spus ca de acolo am luat. Deci stai linistita ca prietenu' meu n-are nici o boala si plus micoza o poti face si daca iei antibiotice.
Trebuie sa se duca la ginecolog. Vezi ca bts-urile sunt contagioase. Daca ati facut-o neprotejat, e posibil sa te fi infectat si pe tine.
Eu cred ca aproape orice femeie se confrunta cu asta. poate ar trebui sa fie mai atenta ce foloseste la baie, ma refer la tipul de sapun..si anumite materiale ii pot provoca asta..nu e nimic de speriat
Nu prea cred ca e de la sapun. foloseste aceleasi produse ca intotdeauna, nu le-a schimbat.
Http://www.kudika.ro/......inala.html Sa mearga cat mai repede la medicul ginecolog daca nu e tratata la timp poate dura ani de zile pana se vindeca.
Buna.
In primul rand se cheama labie. In al doilea rand daca zici ca nu e de la sapunuri, trimite-o la un ginecolog.