Nu prea cred ca e de la sapun. foloseste aceleasi produse ca intotdeauna, nu le-a schimbat.
Buna.
In primul rand se cheama labie. In al doilea rand daca zici ca nu e de la sapunuri, trimite-o la un ginecolog.
Trebuie sa se duca la ginecolog. Vezi ca bts-urile sunt contagioase. Daca ati facut-o neprotejat, e posibil sa te fi infectat si pe tine.
Http://www.kudika.ro/......inala.html Sa mearga cat mai repede la medicul ginecolog daca nu e tratata la timp poate dura ani de zile pana se vindeca.
Buna. Acum o saptamana aveam si eu aceleasi simptome am fost la ginecolog si mi-a spus ca am candidoza vaginala adica ciuperca. Mi-a dat sa iau fluconazol sau flucovin e aceeasi chestie timp de 7 zile. Ieri am terminat tratamentul ma simt mult mult mai bine, practic mi-a trecut deci sa-si cumpere si ea dar vezi ca acest tratament trebuie sa-l faci si tu . Adica 7 zile ea 7 zile tu. Deodata nu conteaza. Bafta:*.
Nu stai linistita, micoza nu se ia prin contact sexual am fost la ginecolog el a zis asta nu eu. M-a intrebat daca am fost la bai si i-am zis ca da am fost la tasnad si mi-a spus ca de acolo am luat. Deci stai linistita ca prietenu' meu n-are nici o boala si plus micoza o poti face si daca iei antibiotice.