| Mihai2100 a întrebat:

Buna seara TPU! In dimineata asta ( ora 6 ) am facut febra undeva la 40, am luat ibalgin, si mi-a scazut. Dupa care am stat subfebril pana la ora 16. De la ora 4 a inceput sa imi urce din nou, pana la 39. La ora 19 mi-a scazut din nou la 36, 5. Iar dupa ora 19:30, tot imi oscileaza 36, 7 - 37, 8 si chiar pana la 38. Am trecut pe antibiotice. Care ar fi cauza oscilatiilor astora? Si starea de subfebrilitate constanta? Sau eu m-am gandit ca poate si termometrul e de vina deoarece oscilatiile sunt intr-un timp scurt ( 30-40mn ). Astept parerile voastre happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ileanaurs a răspuns:

Acum o saptamana am fost si eu racita, la mine a fost cam asa, am inceput cu 38 si incepea sa urce repede, cam in 20 de minute ajungeam la 38, 5 si in jumatate de ora aveam 39. Depinde si de organsimul tau, eu faceam febra seara dupa ora 8, pana atunci nu aveam nimic, temperatura era normala, 36-37.cel mai bine sa te consulte un doctor si sa ii spui lui asta, eu la 39 am chemat ambulanta si mi a spus ca nu aveam nimic, decat febra asta si o tuse rea.

| Mihai2100 explică (pentru ileanaurs):

Pana la urma urmei am ajuns la concluzia ca aceste oscilatii erau de fapt "batalii" ale sistemului imunitar. Acum totul merge inspre bine. Tin sa precizez ca transpiratiile au fost abundente, dar asta e un semn bun. Multumesc pentru parerewinking