| liiifeiispiiink a întrebat:

Buna seara TPU!
Maine fac 14.De ceva timp (aproximativ o luna) ma dor sanii si nu stiu care ar fi problema.Menstruatia nu mi-a venit niciodata, desi sunt destul de dezvoltata (zic eu). De la ce credeti ca ar putea fi?

Fundita si multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaSophiaRobb a răspuns:

Sorry, eu am 15, sinii nu dor numai atunci cind ai ciclul, te dor pentru ca corpul tau se dezvolta in perioada asta atit de repede, incit simti cum ti se dilata cutia toracica, dureri in regiunea coloanei vertebrale, uneori te dor si ovarele. pregateste-te sa fii femeie, cred ca orice fata se bucura ca-i cresc sinii si coapsele!

5 răspunsuri:
| justtrust a răspuns:

S-ar putea sa iti vina menstruatia happy

| kindness a răspuns:

Ar trebuii sa te pregatesti, pentru ca iti v-a venii curand, zic eu. De obicei pe femeii sanii ii dor inainte sa le vina menstruatia, asa ca s-ar putea sa iti vina. Bucura-te de timpul asta inainte sa-ti vina "povara".

| alexandrabucur30000 a răspuns:

Se dezvolt sanii si pe mine ma dor sanii si nu am menstruatie

| negru30 a răspuns (pentru AnnaSophiaRobb):

Bine ca nu sunt femeie pentru ca la ce spui cred ca eu ma descompuneam

| alexandrabucur30000 a răspuns:

Se dezvolta sanii si pe mine ma dor.