Poate ai gatul inflamat si ar trebui sa nu mai mergi nicaieri unde-i fum de tigara, sau la club, ori poate ai o bronsita, ori chiar o problema cu tiroida.
Ideal este sa nu mai iesi din casa macar 1 saptamana, sa vorbesti cat mai putin posibil, ca sa nu-ti mai iriti gatul si sa-i dai timp sa se vindece.
Grin Tuss - de la farmacie, Ridiche neagra -sirop- cu miere sau zahar, biseptol drobs, infuzie/inhalatie-prosopel in cap si IBRICUL cu ceai fierbinte de diverse plante sub nas, pentru respiratie si inspiratie (scuze!), paracetamol si nu iti trece dacat peste 4-5 saptamani (ATENTIE -tuseam de 400-500 ori pe noapte, ca dupa ma dureau muschii de atata efort )....etc...
Eu am tusit vreo 2 luni (is si fumătoare de 3 ani) dar nu sunt dependenta, in perioada aia le am lasat si nu mi trecuse. Pana la urma am zis ca va trece de la sine si a trecut, am luat sirop, pastile, ceai, absolut nimic nu a funcționat. Tu mai poți încerca să întrebi la farmacie, ii spui farmacistei situația și poate îți da un medicament mai puternic.
Andreea201329cu întreabă: