| alinutza99 a întrebat:

Buna seara TPU, va rog seriozitate. Ce as putea sa iau sa fac diaree (in afara de medicamente) ce as putea manca? sunt constipata si vreau sa fac diaree. dau funda! nu radeti, ca e oribil sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| denisa_2911 a răspuns:

Bei o lingurita de ulei de ricin, nu e medicament, doar ulei.Il iei de la farmacie cu 3 leihappy.100% vei avea o diareehappytonguetonguetongue. Sper ca te-am ajutathappy

| gabriella85 a răspuns:

Ceai de crusin(de la plafar) satisfactie garantatahappy

| starmaker a răspuns:

Daca esti constipata, nu trebuie decat sa iti reglezi scaunele. Bea 1.5 litri lichide pe zi, fa miscare macar mergand pe jos 1 ora sau pe bicicleta, alearga in parc. Daca asta nu e de ajuns apeleaza la ceaiuri diuretice. Sanatate!

| BossMan a răspuns:

Ha ha ha ha ha halaughing= sh ne spui noua? rolling on the floor

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,poţi încerca să bei dimineaţa şi seara o cană de ceai cu efect laxativ. Încearcă să mănânci macaroane cu brânză,supă de pui sau de, ouă fierte, mămăligă cu smântână şi iaurturi şi fructe seara.
Nu trebuie să mănânci banane pentru că constipă foarte tare.
În 2-3 zile constipaţia o să dispară.

| Bubble13 a răspuns:

Buna! poti manca doua portii de supa cu varza si ai o diaree criminala. te asigur eu!

| Zenithf a răspuns:

Daca ai constipatie, atunci cand treci la diaree problemele numai se agraveaza. Tu trebuie sa-ti reglezi scaunul, si pentru asta trebuie sa manci supe de zarzavaturi, paine neagra sau graham, iaurt cu tarate, fructe, legume, zarzavaturi, nuci si alune si alte alimente cu fibre, sa bei suficiente lichide (aici intra si supele, compoturi, ceaiuri, sucuri din fructe la storcator).
Evita sa mananci prea condimentat, sa nu ti se irite colonul mai tare.

| ELA_9873 a răspuns:

Ea dimineata 2 linguriti de miere de albine si un pahar de apa rece rece, poti sa urmezi asta timp de o saptamana ci siguranta vei scapa de constipatie!

| EmaS a răspuns:

Este bun ceaiul verde.Sau poti lua de la Plafar herbolx, sunt naturale si nu dau dependenta.Mai este colon help, dar este mai scump.

| Alyra a răspuns:

Bună! Ok,seriozitate, dar stai puţin... vrei să faci diaree, sau vrei să nu mai fii constipată. confused
Eu voi considera că eşti constipată, vrei să nu mai fii şi creyi că nu se poate întâmpla decât dacă faci diaree. Sper că am intuit corect. confused
Uite ce te sfătuiesc să faci:
1. Încearcă să reduci carbohidraţii/glucidele(adicămdulciurile, făinoasele şi lucrurile de genul ăsta) măcar puţin.
2. Du-te la un magazin naturist şi cumpără seminţe de in. Mănâncă în fiecare zi câte o linguriţă. O poţi pune în iaurt, salată sau direct în gură. Pe mine m-au ajutat seminţele de in. happy Eu am luat de la un magazin naturist, dar poate găseşti şi într-un magazin normal; doar caută.
Îţi urez succes şi sănătate!

| Andu_6930 a răspuns (pentru Zenithf):

Te mai ajuta si Omega3, am avut si eu problema asta, iar de cand iau omega 3 nu mai am nici cea mai mica problema!

| spidermannaruto123 a răspuns:

Eu am acum diaree.Stiu ca am raspuns cam tarziu dar eu mananc banane cand am diaree si mai trece