Amuzand frateel meu are si el 16 ani si are si el cosuri pe fata... dar se barbiereste fara probleme... deci fa-o succes! funda?
In loc de ras, te poti tunde cu masina; cosii vor sta la locul lor, fata nu va mai arata ca de bebelus, dar nici cu puful acela nici mic, nici mare.Alegerea ta...
Asta fac de cam jumatate de an.Dar cum ai zis si tu nu arata ca fata de bebelus dar nici nu vreau sa arate ca nu am cum sa il fac.Dar ma deranjeaza firele negre de par de pe gat..Masina de tuns nu ia tot firul d epar si se vede foarte urat..La scoala multi ma intreaba daca ma barbieresc si eu le-am zis ca nu..As vrea sa nu s emai vada firele hai ca pe obraji nu prea s evad daca le iau cu masina dar pe barbie si pe gat se vad foarte urat..plus ca am si ceva cosuri deci iti dai seama.
Va arata ca de bebelus in momentul in care-l vei rade, o sa vezi.Incearca sa-l tunzi si pe gat cu masina, in raspar, cu multa rabdare.Inca ceva: intreaba-l si pe tatal tau cum crede ca e mai bine sa faci, iti poate da un sfat bun cred.Eu iti impartasesc experienta baietilor mei, care au trecut prin faza asta...
Aha. Poi ca orice parinte si ca orice om care se barbiereste mi-a spus ca va creste mai repede si mai gros si imi va fi un chin.Dar asta imi tot spune de la vreo 14 ani si imi zice sa tot aman dar pana cand? Nu prea mai pot amana..Am incercat cu rabdare sa il iau dar degeaba plus ca ma si mai tai din cand in cand.e cam greut cu masina fata de lama...Dar cum am zis doctorul dermatolog mi-a zis ca daca nu imi place cum imi sta si caterogic nu imi place si nimanui nu ii place ma pot barbieri daca doresc .
Nu incercati cu crema depilatoare nu e pentru fata si mai ales daca ai probleme cu acneea. barbiereste-te dar foloseste spuma de ras sau gel. si inca un sfat barbieritiva dupa ce va faceti dus sau va spalati pe cap. e mult mai usor, evitati iritatiile...