Se vede ce este de vazut si ce iti scrie si tie pe hartie In cazul tau, nimic alarmant.Am inteles ca iei si betahistina pentru ameteli, deci e bine.Ar trebui sa iti fie mai bine peste cateva zile.
Trebuie sa intelegi ca daca ar exista o leziune de asemenea proportii la nivelul creierului, nu numai ca durerea ar fi aproape insuportabila, dar ti-ar fi afectate simtul vazului si aptitudinile motorii.In plus, ai prezenta convulsii, tremor, ai avea dificultate in a citi si in a vorbi, ai avea stari severe de greata si dezorientare.
Nu este posibil sa fii bine, sa mergi la culcare si dimineata sa nu te mai trezesti din cauza unei hemoragii cerebrale.
Da, trebuiesc aceste analize daca substanta de contrast este pe baza de iod.
In cazul angio-RMN nu se foloseste o substanta de contrast pe baza de iod, ci una paramagnetica, numita gadolinium.De aceea, aceasta procedura poate fi facuta de un mai mare numar de persoane cu diverse probleme si conditii, inclusiv femeile insarcinate sau persoanele cu insuficienta renala.
Intreaba acolo si daca folosesc aceasta substanta de contrast, atunci nu iti trebuiesc analize suplimentare si faci din prima cu.Asa stai 100% linistit dupa si cheltuiesti bani o singura data.Ca parca vad ca daca faci fara, oricum vei sta din nou ca pe ghimpi dupa
Haisa iti spun ceva!
In urma cu 4 -5 ani, tata a avut un accident.Am fost impreuna cu el si cu nepotii la padure. Terenul era alunecos si destul de inclinat..Ne strigam tot timpul ca sa nu ratacim, desi ne-am dat intalnire la o anumita ora la masina.Deodata nu il mai aud, nici la telefon nu raspunde.Ca dupa aia sa aud sirenele salvarii si a politiei.Mi-a trecut prin cap tot felul si am alergat spre salvare. Tata se rostogolise vreo 200 de metri la o inclinatie de 60 de grade..Acolo i-a ingrijit ranile,ceva zgarieturi, la spitalul orasenesc i-a cusut urechea, iar la cel judetean i-a facut CT, fara leziuni importante.A stat o saptamna in spital, si vreo doua acasa in recuperare.Am uitat sa precizez ca avea 82 ani pe atunci.
Si atunci si acum e foarte activ!
Eu zic ca da!
Daca tata nu a avut urmari la anii lui, precis apuci pensia si cel putin 20 de ani dupa!
Banuesc esti tinerel!
Am 20 de ani, dar pnm, poate mi s - a format vreun cheag de sânge la cap, și pot sa mor sau sa intru in coma și nu mi se mai face nimic