| Alexandru7890 a întrebat:

Bună seara! Vin și eu cu o întrebare de la un copil naiv de 16 ani pentru toți fumătorii, pentru cei care vor sa își dea cu părerea și pentru o asistenta sau un medic de pe aici. Daca am fumat 2 ani la rand tigari de la 14 ani, și acum m-am lăsat de 2 luni și m-am reapucat de vape uri dar le am lăsat și pe astea.Ce îmbunătățiri pot simții, mă pot gândii la cancer pulmonar sau la alte boli pulmonare? Dacă am avut unele seri în care când stăteam culcat pe perna nu puteam sa respir sa ma îngrijorez? Am făcut și analize și tot și toate au iesit perfect.Astept răspunsuri și ideal ar fi sa primesc mult ajutor din partea voastră v as fi foarte recunoscător.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Nu trebuia să te apuci de fumat. Fumatul este nociv pentru organism.

| Kufu95 a răspuns:

Unchiul meu a avut apă la plămâni din cauza vapării, eu zic să te lași și de asta.

| Alexandru7890 explică (pentru Kufu95):

Am înțeles mersi.In prezent m-am lăsat de toate.Cand voi simții o îmbunătățire? E cazul la 16 ani sa ma gândesc la cancer?

| Alexandru7890 explică (pentru Cipi1212):

înțeles mersi.In prezent m-am lăsat de toate.Cand voi simții o îmbunătățire? E cazul la 16 ani sa ma gândesc la cancer?

| Kufu95 a răspuns (pentru Alexandru7890):

Nu ai cum să faci cancer așa repede, trebuie să fumezi multă vreme.

| Alexandru7890 explică (pentru Kufu95):

Atunci respirația grea și astea durerile de cap ameteala sunt probleme usoare ale fumatul/vapatului?

| sierra1 a răspuns:

"am fumat 2 ani la rand tigari de la 14 ani... nu puteam sa respir sa ma îngrijorez?"

oooo da, și incă cum. Fă-ți o radiografie urgent!

| KovacsB a răspuns:

Daca te-ai lasat este tot ce conteaza.Eu am fumat vreo 10 ani si am reusit sa ma las.Am observat imbunatatiri in toate planurile.

| Alexandru7890 explică (pentru KovacsB):

înțeles mersi.In prezent m-am lăsat de toate.Cand voi simții o îmbunătățire? E cazul la 16 anir sa ma gândesc la cancer?

| Alexandru7890 explică (pentru sierra1):

Ce poate fi

| KovacsB a răspuns (pentru Alexandru7890):

Bunicul a fumat vreo 60 de ani pana cand a facut cancer.

| Alexandru7890 explică (pentru KovacsB):

Și astea durerile de cap și respiratue greoaie subt efectele usoare?