Întrebare recomandată | Dannyela13 a întrebat:

Buna seara! Vin si eu cu o problema mai delicata.Dar inainte sa ma prezint putin in situatia prezenta.Am aproape 24 de ani is obosita zilnic rupta de somn. Fara energie, cu 2 copii(1 fetita de 4 ani si bebe de 3 saptamani)spun situatia sa se inteleaga ca-s epuizata zilnic plus problema ca cantarul si oglinda plang cu mine, am 104 kg cam asa.
sad Problema e ca vreau al naibii de mult sa ma apuc de slabit, nu ma pot accepta pur si simplu ca femeie Asa..sunt foarte des judecata dupa aspect si kg..ma deprim cand nu-mi gasesc aproape niciodata haine care sa-mi vina sau sa-mi placa.Ma simt captiva parca intr-un corp de batrana.Barbatul se uita dupa altele mai slabe, jignindu-ma mereu ca gaseste la alta silueta mai subtire, mai buna.Ideea e ca din cauza deselor probleme si in cuplu gen el in loc sa ma incurajeze sa slabesc ma jigneste ca-s grasa vaca, iar mananci etc etc..eu nu reusesc sa ma controlez psihic sa pot duce o zi pana la capat, sa ma tin de o dieta de sport etc.Acum mai ales proaspat nascuta, nici nu stiu cum sa ma controlez, sunt foarte nervoasa din cauza noptilor nedormite ca bebe e cu colici plange.Si alte probleme in casa, stres, barbatul cauta alte lucruri cand eu nu pot momentan sa-i ofer mai mult.Am ajuns sa tip din nimic, sunt mereu un bucket de nervi.Mi-e si foame non stop.Ma simt lihnita si imi vine mereu a manca.Ma gandesc poate si ca alaptez...ideea e ca vreau sa-mi spuna cineva un sfat bun cine a mai trecut prin situatii de genul sau cum pot gestiona astfel de situatie sa ma motiveze cumva sa pot sa slabesc si ce sau cum sa ma apuc, avand in vedere ca is mereu in casa inchisa, sa ies afara inca nu pot ca e frig, bebe e mic.Cum pot sa trec psihic peste fazele cu sotul in care ma simt jignita si neapreciata..cum pot sa nu mai pun la cap si sa trec peste astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
30 răspunsuri:
| Anyo1988 a răspuns:

In primul rand imi pare sincer rau ca treci printr-o astfel de situatie nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau. Acum cred ca cel mai bun motivator trebuia sa vina de la tine insati nu de la altcineva, atata timp cat tu nu te poti motiva singura ma indoiesc ca ii va fi altcuiva prea usor sa te motiveze. In general motivatia vin de la noi insine se numeste Auto stimulare sau Automotivare, trebuie sa vrei sa slabesti, sa vrei sa fii frumoasa, sa vrei sa fii iubita si apreciata, asta ar fi primul pas, al 2-lea pas ar putea fi 1 fie sa iti pui undeva pe un perete sau undeva nu stiu unde sa poti vedea o poza cu o femeie subtirica pe care o admiri si sa iti pui in plan sa ajungi ca ea astfel privind poza si gandindu-te ca vrei sa ajungi asa te automotivezi, fie 2 sa scrii pe o foaie Greutatea la care iti doresti sa ajungi si modalitatile prin care vrei sa ajungi acolo de genul " Mananaca mai putin, abtine-te sa mananci prea des chiar daca temtatia e mare, fa sport, lupta sa slabesti, sa fii frumoasa, trebuie sa ajungi la N kg " si pui foaia undeva si in fiecare zii o citesti si incerci pe cat posibil sa respecti ce ai scris acolo. Trebuie sa te gandesti ca o faci pentru tine si ca, chiar daca calatoria va fi grea, Finalul calatoriei va fi un mare premiu pentru tine care este foarte probabil sa isi merite eforturil. Mult Succes, capul sus, sa traiasca cei mici si lupta pentru tine pentru ca doar tu o poti face si Tu O Poti Face trebuie doar sa crezi in tine. Succes

| cristi202 a răspuns:

In primul rind trebuie sa constientizezi un lucru: problema nu e la tine! Nu! Deloc! Ci la o lume nebuna care stabileste ca standard de frumusete pielea si osul (am auzit de manechine care au ajuns la urgente fiindca erau piele si os, ca se infometau, ca asa li se cerea, stupid, nu?) Dar, in primul rind e la barbatul tau, care te jigneste. Cindva te-a gasit frumoasa, de a facut doi copii cu tine. Cindva... De te-ar iubi, nu s-ar uita la cum arati. Sau, daca l-ar deranja, nu ti-ar spune-o niciodata, macar din respect. E posibil sa se fi luat cu tine doar pentru cum arata-i cindva. Si atunci e tare trist. Pentru ca persoana ta conteaza mai putin...
In schimb, poti face un lucru: prin faptul ca te complexezi, atitudinea ta strica totul. Poti sa fii mai urita din cauza atitudinii, decat din cauza greutatii. Greutatea poate cauza probleme, e adevarat, dar cu o atitudine gresita, problemele se amplifica. Pentru ca nu exteriorul te face neaparat frumos ca om, ci ceea ce razbate din interior. Daca intelegi asta, daca te vei zbate sa fii tu insuti si nu te uiti la cum arati, vei vedea ca oamenii abia vor observa greutatea ta. Ti-o zice unul care a realizat acest lucru cand avea 2 m inaltime, si 80 de kg. Cu o atitudine gresita, complexata, multi rideau de mine, cand mi-am schimbat atitudinea acceptindu-ma asa cum sunt, am cistigat si respectul celorlalti, si inaltimea nici nu a mai fost observata. Si stii de ce? Pentru ca asa am lasat sa razbeasca in exterior ceea ce era mai frumos in interior. Nu lasa ca greutatea sa faca ca ce e mai frumos din personalitatea ta sa ramina ascuns!
Primul lucru pe care ar trebui sa il faci ar fi sa discuti cu barbatul tau. Sa ii explici clar ca ce iti spune e o jignire si sa il intrebi daca i se pare normal sa jigneasca. Sa ii explici ca nu vrei sa fii asa. Dar ca, multe femei ajung asa de pe urma nasterilor. Daca il faci sa inteleaga ca te raneste, si il cistigi de partea ta, suportul lui ar trebui sa iti fie de ajuns sa treci peste aceasta perioada dificila.
Apoi, mare grija la mincare. Ai inceput probabil sa iti gasesti un refugiu in ea. Cit maninci, te simti bine, si poti uita de probleme. Marea problema e ca tocmai mincatul amplifica problema de baza, greutatea. Si, din nefericire, e metoda cea mai simpla de a uita de necazuri. Nu lasa ca mincarea sa devina un drog pentru tine! Multi au ajuns asa la peste 200 de kg, ar trebui sa te sperie asta cand stia in fata ei, caci ai sanse reale sa ajungi sa mai pui asa inca multe kilograme. Cauta sa faci altceva, care sa iti placa enorm, incit sa te ajute sa uiti de toate.
Si, nu in ultimul rind, e de recomandat vizita la un psiholog, care poate sa te ajute sa iti schimbi perspectiva incit sa intelegi unde e adevarata problema, si sa te ajute sa intelegi ce ai de facut concret pentru a o rezolva.

| Mopmop a răspuns:

0 masura imediata ar fi sa reduci treptat painea si cartofii din alimentatie.
Apoi sa ai ore fixe pentru mancare.
Pe plan psihologic... ar trebui sa incepi sa te iubesti mai mult si sa constientizezi ca ai 2 minuni ce au nevoie de tine!
Legat de partenerul tau... daca imi permiti este un nesimtit ce nu cred ca se mai poate schimba.
Cauta ti ceva de lucru part time ca sa mai iesi din casa si pune-l si pe el sa aiba grija de copii.
Sa inteleaga ca are o responsabolitate mai mare decat de a aduce bani in casa!

| cristi202 a răspuns:

Crezi ca mai are nevoie si de alte jigniri?

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu mai manca carbohidrati si ulei de floarea soarelui. Chestile astea sunt toxice si iti provoaca foamea. Mananca mai multe proteine si grasimi pentru ca te satura mai repede.

| Eireann a răspuns:

In primul rand esti in perioada post-partum, corpul tau inca nu s-a reechilibrat dupa sarcina. Senzatiile pe care le ai -nervi, oboseala, dezamagire si inclusiv foamea au cauze hormonale. Unor femei le ia si 6 luni sa isi revina dupa o sarcina si tu dupa 3 saptamani vrei sa te apuci de sport si dieta.
Deocamdata si macar pana cand trec 3 luni de la nastere principala ta preocupare trebuie sa fie sa ai grija de tine, de bebelus si de copil. Mananca mancare sanatoasa si echilibrata - corpul tau are nevoie de ea pentru a se reface si pentru a produce lapte. Sotul ar trebui sa te inteleaga sa te tina icoana ca i-ai adus pe lume 2 copii - sa inteleaga ca ai nevoie sa te refaci. Apoi cu ajutorul si sustainerea lui, poti sa incerci sa pui la care un program care sa te ajute sa slabesti.

| Dannyela13 explică:

In primul rand nu mananc ca vaca.caut Sa ciugulesc sa ronțai de stres.Si nu sunt "vaca" is femeie. M am ingrasat dupa prima sarcina si nu pot da jos nici cum nici sa ma flamanzesc intelegi? Ajung anemica la spital cu kg mele cu tot! si la ce gandire ai si cum vorbesti cu o femeie nu ma mira, pentru ca deja traiesc cu unu exact la fel.Ce pot sa ti zic. Inainte sa mi vorbesti Asa si sa ma faci de nimic, eu zix sa citesti de 10 mi de ori ceea ce scrii pentru ca dupa sarcina, depinde si de femeie, nici nu ti doresc sa suporti psihic atata cat suport eu.Nu ma ajuta raspunsul tau ci ma face sa ma simt si mai aiurea ce sa zic imi dau seama ca judeci o carte dupa coperta.

| Dannyela13 explică (pentru Eireann):

Sustinere din partea lui 0. E primul motiv care daca ma apuc de dimineata hotarata"bai azi ma apuc pe treaba" si ma motivez incurajez"eu fac", "eu pot "nu dureaza mult si ma cert cu el si plang aiurea si ma simt nasol si deprimata si grasa si urata.e de ajuns sa fiu facuta proasta sau handicapata grasana uratania dracului.ca inchei ziua lasand si slabit si tot. Tot asa ma gansesc eu ca la mine ține de psihic.si cum totul pun la suflet si capul meu plesneste de atatea, nimic nu ma mai surprinde, ma las dusa de descurajare nervi si mi fac rau singura in continuare.De inteles nu are cune Sq te inteleaga, de ex mai devreme a venit sotul acasa de la munca si l am rugat sa stea putin si el cu bebe sa pot iesi Pana la toaleta si sa aduc lemne si apa in casa.Stau la tara e mai greu nu pot sa ma descurc sa las copiii singuri in casa sa fac treburile afara.El mi-a raspuns ca nu l intereseaza lui I e somn vrea sa doarma.ce sa mai zic..copiii nu pot fi lasati singuri eu am bucatariw in Alta cladire in curte sinu pai luw acolo bebele ca e frig, asa ca nu pot face nimic nu pot face la timp mancare, cum Era Pana sa nasc, nu pot trebalui si ma enervez ca vreau sa fac si nu pot si el se uita urat comenteaza vrea Sa fie ca inainte totul perfect.nu intelege ca nu pot da ma descurc..si cedez psihic cand se aduna tot in jurul meu.de ex intr o zi am fugit Pana la masina de spalat sa I torn apa. bebe dormea ..nu a durat 5 minute si cand merg inapoi in casa cea mica l-a luat pe bebe In brate la mutat dintr o camera n Alta. putea sa I faca ceva sau sa l scape... feci am zis stop nici sa area cerul nu mai fac nimic Pana nu stiu sigur ca cineva supravegheaza copiii.E nasol.e pe psihic tot, nu poti, cedezi.rau e ca pe aici cineva mi-a zis ca da dreptate sotului ca eu mananc si stau si is o vaca.Pentru mine nu exista refacere dupa sarcina, eu de cand am venit de la spital car galeti de cate 25 l cu apa la masina, sa spal rule.Car lemne.nu exista refacere odihna stat mancat si somn.Mananc sau fac treaba pe fuga printre plansete de bebe.cine stie cunoaste.plus ganditi va ca cea de 4 ani trebuie dusa la gradi si adusa deci 4 drumuri zilnic 2 km Pana la gradi la centru.cum Sq slabesc daca merg, fac si dreg si tot grasa is!? si da vreau Sq ma apuc de sport si dieta ca un fraier nu ma accepta pentru ceea ce is.Are ochi pentru orice maimuta ce o vede doar eu is urata si grasa etc. De asta am nervi si cedez si o iau razna si caut sa mananc Sq ronțai Sa caut dulce si dupa sa mi plang soarta.

| Dannyela13 explică (pentru Anyo1988):

M am gandit si la metoda asta sa pun poza sa vad sa ajung ca respectiva.Dar nu m-am putut descurca. Vreau sa pot sa fiu puternica si actionand hotarat incat sa vad rezultate dar atunci cand esti tras I jos de judecatile celor din jur si aici ma refer apropiații (sotul.parintii care au zis sa slabesc ca is obeza, socrii ca s balena grasa)e mult.te Trage la vale.Si zilnic auzind la fel te inchizi in tine de tot si nu ti mai trebuie nimic esti un robot executi aceleasi comenzi (mereu treaba obisnuita de acasa si copiii si seara si dimineata urmatoare la fel) apropo multumesc pentru urarea de bine pentru copii.si sfaturi. apreciez.

| relian a răspuns (pentru Dannyela13):

Asculta ce iti zic ma femeie, nimeni in lumea asta nu se ingr4asa de la nimic, ori ca respira, sau bea apa, asa ceva nu exista.Ce inseamna la tine ciugulesti?
Din ciuguleala nu te ingrasi, dar acu depinde si de persoana la kg tale sa ciuygulesti op insemna banui ceva kg de mincare.
Nu flaminzesti deloc, asta daca stii cum sa reduci mincarea.Nu reduci brusc,se redu ce treptat,daca nu stii,ia-ti un nutritionist,iti zice ala pas cu pas cand si ce sa maninci.
Am fazut femei,sa nu mai zic "vaci" daca ai obsv am pus ghilimele si la mesaju anterior,deci te citasem pe tine,nu te-am facut eu vaca.
Deci am vazut femei poate nu de kg tale,dar destul de plinute,au venit sa faca ceva miscare,dar ve nise cu cineva,ala i-a spus ce sa manince,cit si cand, apoi cand am vazut-o peste cateva luni, nu ne venea sa credem cum se facuse.
Deci ce spui tu nu exista, sa te ingrasi de la nastere.da ce ti-a facut, ori ti-a dat tie un fat, ori un copil?
Te ingrasi numa de la mincare si efort mai deloc.

| relian a răspuns (pentru cristi202):

Adica? Nu vad pe cine am jignit? Am pus ghilimele,deci am citat pe ea nu am spus nimic de la mine.
Ce jignire,am spus adevarulnu se ingrasa nimeni bind apa sau respirind aer,asa ceva nu exista,dar unora le place sa fie periati,sa le spui da asa este te ingrasi de vint si de la soare,dar e ok,las ca la iarna cand no mai fi soare si daca no bate vintu o sa slabesti laughing
Cam asta vreti voi sa va zica careva,nu frate zii omului cum sta treaba,zii adevaru, te ingrasi ca maninci cit china, nu se ingrasa nimeni de la apa sau aer.
Eu zic si din experienta, am stat numa in pat si am slabit laughing dar nu mincam mai nimic, nici nu ciuguleam, mincat odata la 2-3 zile si ma facuti tras prin inel, dar nu ala de la butoi laughing

| Anyo1988 a răspuns (pentru Dannyela13):

Cu mare drag, stiu ca iti este foarte greu sa treci prin asta si sincer ti-as fa Facebook meu daca ai nevoie de sprijin sa vorbim acolo oricand simti nevoia insa nu stiu daca de asta ai nevoie. Stiu ca este foarte greu sa fii jugnit zilnic de cei dragi si intr-o oarecare masura inteleg prin ce treci si din pacate cand ti se tot spune vorbe urate in continuu la un moment dat chiar ajungi sa ai convingeri ca esti in acel fel, st foarte urat din partea lor si sunt de acord oarecum cu o parte din ce spunea cineva mai sus ca traim intr-o lume rea plina de prejudecati si in care normalul este cel standard daca nu arati intr-un fel esti judecat ste total advarat din pacate desii nu este normal sa fie asa insa lumea nu s va schimba curand ( in mai bine ) asa ca suntem fortati sa ne adaptam cerintelor. Inca odata fi tare, esti mai puternica decat crezi si daca vrei poti sa ajungi acolo unde iti doresti, daca te pot sustine in vreun fel just let me know cum spune neamtu happy ( anunta-ma ) si o voi face cu drag pana atunci incearca pa cat poti sa nu iti inchizi sufletul datorita rautatilor din jurul tau eu cred ca undeva acolo se afla un suflet bun si faptul ca ai scris aici arata ca iti doresti sa fii ajutata si ca sufletul tau striga dupa ajutor deci inca nu este prea tarziu. Capul sus si mergi inainte sunt sigur ca poti ajunge sa slabesti si sa fii frumoasa

| Anyo1988 a răspuns (pentru Eireann):

Aici pot spune ca desii nu sunt femeie sunt de acord cu ce ai spus ar trebui sa mai astepte o vreme insa pe de o parte inteleg si situatia Dansei pentru ca sa tot auzi niste chestii zilnic, cedezi psihic si simti ca trebui sa faci ceva cat mai repede ca lucrurile sa se schimbe si sa mai astepte inca 3 luni ar fi probabil un lucruu bun dar aproape foarte greu de realizat din pacate eu cred ca este o situatie destul de complicata si fara macar unpic de sustinere de undeva nu stiu cat de bine va putea rezista rautatilor din jur sad

| Dannyela13 explică (pentru Anyo1988):

Multumesc pentru intelegere, ca nu multi inteleg adevaratele probleme ca sa zic Asa si ti apreciez sfaturile. Exista si oameni misto pe lumea Asta, m-am comvins azi.Hai ca mi ai facut ziua mai faina de dimineata, avand in vedere ca azi e si ziua mea, am inceput bine.Inseamna ca nu s chiar Asa de speriat si ca pot fi si oameni faini pe lumea asta, care sa-ti dea incredere si ambitie, speranta intr-un cuvant.Ca Pana la urma cand simti ca nu mai poti mai poti un pic! O sa reusesc cumva Doamne ajuta!

| cristi202 a răspuns (pentru relian):

Doar sa faci o femeie grasa, si ai si jignit-o. Pentru ca o femeie e mai mult de un corp, si daca esti barbat adevarat, nu te vei uita doar la cum arata. Vei intelege ca, dincolo de grasimea acumulata fara voie, se afla un suflet caruia nici lui nu ii place cum arata.
Da, te poti ingrasa din nimic. Intreaba femeile care au nascut, multe din ele se ingrasa asa, e chestie hormonala. Maninca un iaurt, o banana si un corn (caz concret), si pune la kg de numa. Si daca mai au si metabolism scazut, e si mai si. Noi, tu si eu, cu metabolism ridicat, putem minca, sta, ca tot asa raminem, organismul arde mai mult decat ii dai, dar cu metabolism scazut. arderile in corp sunt mici, si orice ai minca se depune, deci depinde si de corp.

| cristi202 a răspuns (pentru Dannyela13):

Daca sotul tau e cum spui, de ce mai sta cu tine, sau de ce mai stai cu el? Eu stiu ca dragostea trebuie sa tina doi oameni impreuna. Sau esti buna ca ai grija de casa, de copii, ca are ce minca cand vine acasa? Aia nu e dragoste. Cu un asemenea om traiesti un iad. Mai bine singura decat asa. Dar, na, nu stiu toata situatia ta ca sa ma pronunt...

Spunind adevarul poti sa jignesti urit de tot. Uita-te la ce ai spus!

Da, te poti ingrasa din nimic. Intreaba femeile care au nascut, multe din ele se ingrasa asa, e chestie hormonala. Maninca un iaurt, o banana si un corn (caz concret), si pune la kg de numa. Si daca mai au si metabolism scazut, e si mai si. Noi, tu si eu, cu metabolism ridicat, putem minca, sta, ca tot asa raminem, organismul arde mai mult decat ii dai, dar cu metabolism scazut. arderile in corp sunt mici, si orice ai minca se depune, deci depinde si de corp.

| Anyo1988 a răspuns (pentru Dannyela13):

Cu mare placere oricand si mersii si eu pentru vorbele frumoase apreciez, iar legat de ziua ta La Multi Ani sa fii sanatoasa, fericita, iubita, apreciata de cei dragi si sa iti ajute Dumnezeu nu doar sa slabesti ba sa Devii Frumoasa de invidiat happy. sa ai o zii minunata

| Anyo1988 a răspuns (pentru cristi202):

Ai ce bine zici tati, depinde si de corp si femeile la nastere in unele cazuri sa mai inplinesc si cum zici si tu depinde de corp daca corpul asimileaza se poate depune usor de la putina mancare, eu sunt slab de cand ma stiu ba la un momentdat imi daduse medicul pastile sa ma ingras si cand m-am dus la control iar tot asa eram si o intrebase pe mama daca am luat pastilele sau le-am aruncat ....si i-a zis ca pe toate, dar daca, corpul meu nu asimileaza degeaba mancanc mult sau putin ca asa e corpul facut sa fie atletic laughing insa nu corpurile umane difera si are reactii diferite in multe situatii si plus legat de jigniri daca nu stie cineva cum sa se adresze unei prsoane o poate jignii in mod inconstient crezand ca el a vorbit frumos, fiecare om are un mod in care trebuie sa ii te adresezi ca sa te poata intelege daca nu cunosti asta mai bine stai in banca ta ( ma refer la cel de mai sus ) bravo cristi202 respect

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Sa o luăm cu inceputul, ai ramas gravida prima data ai nascut te ai ingrasat după prima sarcina cum spui tu, ai facut toate analizele după ce ai nascut? Poate ai diabet gestational multe femei fac acest diabet după ce nasc, unele scapă de diabet după ce au nascut altele nu, totul depinde de organismul tau, faptul ca ai ajuns la 104 kg este din cauza sarcinii si a mîncatului pe fond de sarcina sau pe fond de diabet nu stim, ca sa slabesti este greu mai ales la kilogramele tale nu poti, trebuie sa te operezi sa ti micsoresze stomacul prin inel gastric, dar nu stiu in Romania cît ar costa o operatie in Turcia costă 3000 de euro, bani care tu trebuie sa îi ai, deci 3000 euro doar operatia fara transport dus intors fara cazare spital asta este extra sunt alti bani, deci probabil cu 5000 euro te rezolvi, prin micsorarea stomacului vei ajunge sa scapi de grasimea aia care o ai pe tine, ca ei fac operatie cu laserul si ard grasimea o topesc, ceea ce tu prin niciun regim nu vei reusii sa topesti 104 kg de grasime, este imposibil, si daca mai stai asa te vei ingrasa mai mult ca maninci datorita stresului pana faci infarct ca inima nu poate duce atita greutate este imposibil. Deci de tine depinde sa scapi de burtă faci rost de 5000 de euro si te operezi, alta solutie nu există, daca aveai 90 kg mai slabeai mai reuseai cumva, dar la 104 kg nici o sansa.

| gstelian21 a răspuns:

Consulta un doctor daca te simti chiar asa rau...nu ar trebui sa asculti toti non-profesionistii de pe tpu.Mergi la o persoana avizata cum ar fi un endocrinolog sau un ginecolog!

| relian a răspuns (pentru cristi202):

"Da, te poti ingrasa din nimic. Intreaba femeile care au nascut," te citai.Stii ce cred? Ca ori esti plecat de acasa,ori atat poti,dar tare mie teama ca atat poti,stii vorba aia,daca atat poate cineva,nu are de unde mai mult.
Ma nene ma,cum poti sa spui asemenea balarii mari cat casa nu cit gardu? Te ingrasi fara sa maninci,esti cel mai tare,ar trebuie astia pe TPU sa iti dea un premiu ceva,ori mai stii poate ai mertita premiul nobel laughing Uite ar fi bine sa le scrii alora si sa le spui chestia asta,mai stii poate tio da ceva si tie.

Dar tot tu,imediat dupa fraza ca te ingrasi din nimic, vii cu alta fraza laughing maninci un corn, o banana, una alta si te ingrasi laughing Esti veriga cea mai tare, stai jos, daca taceai erai mai bine notat.

Relian, e caz concret! Cu un corn, o banana si un iaurt mincat pe zi, punea un kg intr-o saptamana pe ea. Asta inainte de a naste. Dupa, a renuntat la orice regim, oricum a luat proportii cu orice regim ce a incercat sa il tina. Daca vrei, iti dau facebookul ei, sa te convingi. E pentru ca are metabolism scazut, oricine il are, e predispus la ingrasare, si daca mai pui si schimbarea hormonala de dupa nastere la femei, e ceva care se intampla, abia de mai maninci si te ingrasi. Dar, din nou, rizi din necunostiinta de cauza. Mai bine ai intreba un medic, sa vezi ca e cum spun eu.

| cristi202 a răspuns (pentru Anyo1988):

Foarte adevarat ce zici!

| ȘtefanCelCool2022 a răspuns:

Încercați să vă relaxați în weekend și să mergeți la terapeut să vă controlați nervii eu așa cred că este mai bine

Mersi mult sper din suflet ca desii ii este greu sa gaseasca puterea de a merge mai departe si motivatia de a ajunge acolo unde isi doreste sa slabeasca, sa inceapa sa fie iubita, apreciata, tratata cu respect si dragoste, si sa se simta frumoasa. Oricum mersii mult cristi202 respect

| Anyo1988 a răspuns:

(Cristidinbucursti care m-ai ignorat ca sa nu iti pot raspunde )nu te supara dar 1 tu aici nu o incurajezi deloc ci mai degraba o descurajezi, si 2 daca tu crezi ca la 104 kg nu mai are nici o sansa de a slabi atunci ce sansa ai da cuiva care are 727 kg? ti se pare imposibil? Ei bine este real cauta unpic pe google si vei gasi oameni cu o greutate neorma deci acei oameni ce sanse de a slabi mai au? plus am un prieten care acum cativa ani cantarea 107 kg si sincer nici nu este atat de gras, in unele cazuri nu doar grasimea atarna greu ci si oasele pot atarna greu iar in unele cazuri poti fi usor ca un fulg happy ca mine asa eu am 1.87 si cantaresc 62 kg, nu sunt slab mort dar nici gras nu sunt as putea spune ca am un corp atletic deci daca vrei sa ajuti pe cineva, 1 documenteaza-te, 2 asigurate ca vorbesti pe intelesul lui/ei 3 incearca sa il incurajezi nu sa il descurajezi. In rest toate bune

| cristi202 a răspuns (pentru Anyo1988):

Cu placere!
Si eu sper din toata inima sa gaseasca puterea de a isi rezolva problemele! Ca noi de aia suntem aici, sa incurajam la asta, nu?

Foarte adevarat pana la urma site se cheama TPU si asta din cate stiu eu vine de la Toti Pentru Unu nu se cheama FPE adica Fiecare Pentru El laughing sunt aici pentru a fii ca o familie mai mare, sa fim uniti sa ne sustinem unii pe altii sa ne incurajam, sa dam sfapturi si sa indrumam intr-o directie buna

| ArchieAkita a răspuns:

Este normal sa-ti fie foame daca doar ce ai nascut si alaptezi dar, mananca odata pe zi mancare facuta si dupa, cand ti-e foame mananca fructe. Dar te-as sfatui sa mergi la un doctor pentru ca ai nevoie de anumite alimente pentru copilul tau (in caz de alaptezi) iar daca sotul tau se uita dupa altele si te face vaca, il loc sa te ajute cu copilul si sa inteleaga hormonii unei femei gravide, care mai este scopul lui in viata ta?