| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna seara! Zilele trecute din pacate mi s-au doi dinti de jos, sincer sa fiu nici nu stiu cand fiindca nici nu am simtit,pur si simplu s-au rupt. Are cineva idee ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa procedez ca mai apoi sa ma duc sa fac un implant-doua si oare cat m-ar costa? In prima faza trebuie sa ma duc la dentist si sa imi scoata resturile cu tot cu radacina la fiecare dinte care s-a rupt si apoi sa astept sa se vindece gingia si osul, iar apoi ma pot duce sa vad de implanturi? Astept raspunsurile voastre celor care ati trecut prin asa ceva. Va multumesc anticipat.Cu toata stima si respectul cuvenit Daniel

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi urgent la dentist si iti va spune el ce ai de facut.
Cauta un cabinet care are contract cu CNAS. Daca gasesti un astfel de cabinet, consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| StefanescuDaniel explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Multumesc din suflet pentru raspunsul dvs. Chiar nu am stiut asta! Asa voi face!