Normal ca poate avea urmari dupa atatea căzături. Dar voi ce fel o supravegheati de a cazut de atatea ori?
Anunta Protectia Copilului, daca ai parinti indolenti sau alcoolici, care-s incapabili sa se ocupe de un copilas atat de mic!
Esti sigura ca asta este sora ta si nu este copilasul tau?
Acum 2 ani si jumatate erai disperata sa faci un copil...
"în 26 Ianuarie 2021 | Capye a întrebat:
Am 16 ani la vara as vrea sa concep un copil cu iubitul de 21 ani voi avea probleme cu poliția?"
https://www.tpu.ro/......og-frumos/
Evident că este extrem de periculos pentru un copil atât de mic să se lovească în mod repetat la cap, mai ales dacă a leșinat. Trebuie dusă de urgență la medic pentru investigații.
Iartă-mă că-ți spun, dar adulții care ar trebui să aibă grijă de acel copil sunt niște imbecili care pun viața copilului în pericol. Cum este posibil să lași un copil să cadă de 4 ori din pat? Nu știu de existența pătuțurilor pentru copii?
Este foarte grav.
Pentru un copil de 1, 5 ani e suficienta o singura lovitura la cap, nu "cel mult 3 sau 4 ori". Chiar si fara lesin.
Ati fost cu ea la medic?
Grav este si ca voi sunteti total inconstienti. Sau poate vreti sa o omorati?
Orice copil mic cand trece prin procese de genu[pentru ca nu e supravgheat BINE] de obicei apar urmari complexe si cu rezolvare grea daca se mai rezolva si asa ajungi sa tragi dupa tine o viata un autist sau hanticapat incapabil sa se autosustina in societate. Buni parinti are.
Toti copii cad atunci cand sunt mici, dar sa ajunga sa lesine, sa se învinețească etc, logic e ceva grav.
Trebuie o supraveghere foarte buna, sincer nu stiu cine are grija de copil, dar mi e foarte mila de el din ce ai spus, el e un copil mic, fara aparare, si parinti tai sau cine il are in grija, il distruge. poate oricand sa i se intample ceva foarte grav