Orice copil mic cand trece prin procese de genu[pentru ca nu e supravgheat BINE] de obicei apar urmari complexe si cu rezolvare grea daca se mai rezolva si asa ajungi sa tragi dupa tine o viata un autist sau hanticapat incapabil sa se autosustina in societate. Buni parinti are.
Normal ca poate avea urmari dupa atatea căzături. Dar voi ce fel o supravegheati de a cazut de atatea ori?
Anunta Protectia Copilului, daca ai parinti indolenti sau alcoolici, care-s incapabili sa se ocupe de un copilas atat de mic!
Esti sigura ca asta este sora ta si nu este copilasul tau?
Acum 2 ani si jumatate erai disperata sa faci un copil...
"în 26 Ianuarie 2021 | Capye a întrebat:
Am 16 ani la vara as vrea sa concep un copil cu iubitul de 21 ani voi avea probleme cu poliția?"
https://www.tpu.ro/......og-frumos/
Toti copii cad atunci cand sunt mici, dar sa ajunga sa lesine, sa se învinețească etc, logic e ceva grav.
Trebuie o supraveghere foarte buna, sincer nu stiu cine are grija de copil, dar mi e foarte mila de el din ce ai spus, el e un copil mic, fara aparare, si parinti tai sau cine il are in grija, il distruge. poate oricand sa i se intample ceva foarte grav
Este foarte grav.
Pentru un copil de 1, 5 ani e suficienta o singura lovitura la cap, nu "cel mult 3 sau 4 ori". Chiar si fara lesin.
Ati fost cu ea la medic?
Grav este si ca voi sunteti total inconstienti. Sau poate vreti sa o omorati?
Evident că este extrem de periculos pentru un copil atât de mic să se lovească în mod repetat la cap, mai ales dacă a leșinat. Trebuie dusă de urgență la medic pentru investigații.
Iartă-mă că-ți spun, dar adulții care ar trebui să aibă grijă de acel copil sunt niște imbecili care pun viața copilului în pericol. Cum este posibil să lași un copil să cadă de 4 ori din pat? Nu știu de existența pătuțurilor pentru copii?