Sotul tau nu este mester autorizat, profesionist? Chiar e inconstient? Cum poti sa lucrezi cu vata de sticla fara echipament si fara manusi? Pe voi va intereseaza doar zona intima, nu sanatatea sa.
-100 pentru tine, -99 pentru el.
Inca o confirmare ca: toti se gandesc numai la oua si pasarica, nu la faptul ca poti muri daca inhalezi vata de sticla.
Toate femeile/fetele se gandesc doar la ele.
Exista doar dorei peste tot. Trebuie fiecare om serios sa invete sa-si faca singur lucrarile...
Jos daca iti intra fibra de sticla poti face infectie, asa ma gandeam eu. Stai linistit ca poarta masca. Dar ma intreb de ce toti oamenii comenteaza rautacios pe TPU. fiecare arata ceea ce are in suflet
Buna! Apa fierbinte si exfoliantul sunt folositoare pentru indepartarea fibrelor. Exfoliantul indeparteaza pielea moarta/uscata, deci ce se afla pe piele se duce o data cu aceasta!
Pai iti dai seama, sa imi trebuiasca vreo lucrare ceva si sa vina un dorel ca ala sa nu fie protejat, la urma daca moare la mine tot eu pic vinovat... Chiar e aiurea!
Eu stiu, si ai grija ca. daca iti intra-n pasarica, te mananca rau de tot...
Dar daca nu prezint niciun simptom inseamna ca nu am luat contact in niciun fel cu fibra?
Chiar in zona intima nu ajunge, iti dai seama ca ar simti daca ar ajunge acolo, problema mare este sa nu inhaleze asa ceva.
Trebuie sa caute alt job, asta nu este unul de durata pentruu voi.
Matei4 întreabă: