| unifight a întrebat:

spuneti-mi va rog daca fimoza se lecuieste prin metode naturale, si daca da cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| razvy198 a răspuns:

Se poate lecui, eu am un prieten si a avut aceeasi problema deci! sa iti spun cum:in fiecare zi incerci sa iti dai "laba'' cat poti de mult.dar nu exagerat sa te doara, mai ales cand faci dus/baie. Sper ca ti-am fost de ajutor. P.S.:cand poti sa dai ''laba'' complet poti sa te opresti din exercitii!

| unifight explică (pentru razvy198):

Mersi happyhappy

| answer a răspuns:

Nu, nu se poate vindeca pe cale nechirurgicala! Mergi fara frica si fa-ti operatia. E una usoara si in 2-3 zile esti ca nou.
Doar sa ai grija la cine mergi pentru a iesi treaba buna, adica sa faca taietura sa placa fetelor. E simplu, nu te teme.

| unifight explică (pentru answer):

Ramine cikatrici cumva?

| answer a răspuns (pentru unifight):

Raman cicatrici! Doar daca erai bebelus nu ramaneau. Dar daca doctorul e priceput nu vor fii probleme. Te sfatuiesc sa mergi la un estetician chiar daca va fi mai scump decat la dermatolog. Macar vei fii sigur ca va iesi treaba buna.

Întrebări similare