| HellGirl0 a întrebat:

Buna!
Stateam acum vreo 10 minute in pat si ma uitam la un film,cand pur si simplu,fara sa fac absolut nimic,am inceput sa am dureri ascutite in partea dreapta a abdomenului, sub burta...Am incercat sa ma aplec putin in fata,sau sa ma las pe spate (fiindca nu stateam intinsa),dar nu puteam sa ma misc din cauza durerii,si daca voiam sa trag p gura de aer mare,ma durea tot acolo. Am reusit sa stau putin pe spate, si mi-a trecut oarecum...Acum stau pe scaun si inca mai simt o durere din cand in cand,dar nu asa mare.
Mi s-a mai intamplat,dar acum ceva timp,si n-am facut nimic in privinta asta,pentru ca a trecut de la sine.
Eu de cand am fost mai mica,sa zicem ca ma ridicam brusc,si ma lua cu ameteala si se incetosa privirea (si devenea neagra aproape),dar asta nu mereu,si nu cred ca au legatura una cu alta.
Alte simptome nu am. (exceptand faptul ca am o senzatie de foame sau sete, sau ceva asemanator...si am mancat si baut destul...)
Ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU dai detalii : ce vârstă ai, când ai avut ultima menstruaţie, dacă ai alte senzaţii asociate ( durere la urinare, sau usturimi, urinare deasă şi slab cantitativă, etc. ), dacă ai avut întârzieri ( mai mari de 7-10 zile ) ale menstruaţiei,...

Cel mai probabil, este o durere la ovarul drept : posibil să fie un simptom premenstrual ( ce apare cu 3-7 zile înaintea menstrei ), sau o durere care apare ( uneori ) la ovulaţie, o răceală abdominală, o răceală la ovare ( anexită ), etc.

Cel mai bine ar fi să mergi LUNI la medic pentru control/diagnostic şi tratament.
Până atunci să stai în casă la CĂLDURĂ, bine îmbrăcată ( mai ales în jurul taliei/spate/ovare ), etc.

Iar între cele 2 aspecte - durerea respectivă şi acele ameţeli matinale - NU este nici o legătură!

Ameţelile matinale se datorează unei tensiuni scăzute/mici - de acolo ameţeala şi privirea înceţoşată, mai ales la mişcări bruşte - poate chiar şi o lipsă de calciu/magneziu/fier...

Toate cele bune.

9 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Cumva in dreptul ovarului drept?

Abh
| Abh a răspuns:

Poate esti la ovulatie si in momentul acela s-a rupt foliculul.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bolile au o misiune filozofică în lume, apoi aceea nu poate fi alta decît să arate cît de iluzoriu e sentimentul eternităţii vieţii şi cît de fragilă e iluzia unui definitivat şi a unei împliniri a vieţii. Căci în boală, moartea este totdeauna prezentă în viaţă. Stările cu adevărat maladive ne leagă de realităţile metafizice, pe care un om normal şi sănătos nu le poate înţelege niciodată.

| neutrino a răspuns (pentru ButterflyButterfly):

Nu-ti pune poalele-n cap pentru a ne arata cu ce gandesti si e bine sa nu te bagi ca musca-n lapte sau acolo unde nu-ti fierbe oala.

| neutrino a răspuns (pentru ButterflyButterfly):

Este dreptul tau de a fi prosta.