Bună.
Nu am folosit aceste pastile,pentru că nu am nevoie să slăbesc.
Pastilele de slăbit,oricare ar fi ele sunt nocive și fac foarte rău organismului. Le-a folosit mătușa mea și nu a dat rezultate,a îmbolnăvit-o de ficat și stomac.
Dacă vrei să slăbești sănătos, du-te la un nutriționist.
Trebuie să ai o alimentație foarte corectă și săracă în calorii și sănătoasă și să faci foarte mult sport, zilnic.
Numai bine!
Succes!
Bună.
Nu te slăbesc!
Învaţă să mănânci printr-o alimentaţie săracă în calorii şi mişcare zilnică fizică.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
Sincer nu am auzit de ele insa daca vrei sa slabesti cu pastile iti spun sincer sa n-o faci intr-adevar vei slabi insa dupa ce vei face pauza te vei ingrasa mai mult am o matusa care a vrut sa fie foarte slaba la nunta ei si a reusit era ca o papusa barbie insa dupa cateva luni nu o mai recunosteai era foarte grasa si asta pentru ca slabise cu ele si dupa ce a reusit a intrerupt acele pastile in cazul in care tu doresti sa slabesti du-te la o sala de sport sau alearga de una singura sau fa sport chiar in camera ta e mult mai sanatos fata de acele pastile facute numai pentru a putea scoate cineva banii pe ele sportul e mult mai sanatos
Ilincutza20 întreabă: