Banuiesc ca ai o rana deschisa pe colul uterin care sangereaza dupa sex, pentru ca colul uterin este atins.
Te sfatuiesc sa mergi la investigatii ginecologice, pentru ca sangerarea intre cicluri nu este normala si nici sanatosa.
Daca este vorba de o rana pe colul uterin, atunci trebuei imediat cauterizata sau criogenizata, ca sa nu ajunga la cancer.
In orice caz, te sfatuiesc sa mergi de urgenta la ginecolog, pentru investigatii amanuntite, atat pentru boli cu transmitere sexuala cat si pentru restul ovarele tale polichistice.
Apropo, ovarele polichistice se pot rezolva natural, daca iti schimbi stilul de viata, mancand sanatos: fructe, legume si vegetale si carne doar cat podul palmei.
Eliminate total din alimentatie: zaharul, dulciurile, sucurile, snaksurile, cornurile, painea alba, salamurile, carnatii si tot ce vine in cutie sau pachet, procesate.
Se manaca simplu si natural, cu multe fructe si legume, plus cate 1 bucata de carne gatita.
Poate gresesc și spun prostii dar eu am citit pe undeva ca sexul ajuta la grăbirea menstruației?
Acum nu știu.
Ideea e ca nu sângerez decât în apropierea ciclului, și în rest când am contactat e totul okay