Nu,nu are treabă cu enterocolita
Pe prospect specifica clar faptul că "Paracetamol Terapia este analgezic (actioneaza impotriva durerii) si antipiretic (ajuta la scaderea temperaturii corpului in caz de febra).
Paracetamol Terapia este indicat in tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara pana la moderata, cu diferite localizari: dureri de cap, migrene, dureri ale articulatiilor, dureri de spate, dureri de dinti (inclusiv cele aparute dupa proceduri stomatologice-extractii dentare), dureri in gat, durere postvaccinala si dureri menstruale.
De asemenea, ajuta la scaderea temperaturii corpului in caz de febra."
Pentru o părere avizată și un tratament corespunzător, du-te la medicul de familie, nu lua pastile de capul tau, sa nu îți faci mai rău.
Enterocolita e o afectiune a tractului digestiv, daca ii pot zice asa, paracetamolul actioneaza asupra durerilor si a virozelor. Nu au legatura, mergi la medicului de familie si ori te va trimite la un medic de specialitate ori iti va da reteta pentru ceea ce trebuie.
Nu, paracetamolul nu are nicio treabă cu enterocolita.
Și la cei 12 ani ai tăi ar fi (extrem de) recomandat să nu iei medicamente de capul tău.
Enterocolita e o boala infectioasa, cauzata de bacterii. Paracetamolul este un analgezic si antiinflamator, deci reduce durerea. Deoarece paracetamolul nu omoara bacteriile, acesta nu trateaza enterocolita.
Am 13, nu e mare diferență, doar am întrebat, nu iau pastile de capul meu, nu s nebuna
Iulian99882 întreabă:
myre întreabă:
pitikaaa întreabă: