| Duebeu a întrebat:

Buna, stie cineva daca pot scapa de semnele de la varicela de pe fata si cum? Am avut cand eram copil mic varicela si mi-a spus maica-mea ca ma scarpinam si de atunci mi-au ramas semne pe fata, am vreo 6 semne pe fata de cand am fost copil si nu mi-au trecut deloc, acum am 18 ani. Stie cineva daca pot si cu laser sau cu orice cum sa scap de ele va rog? Nu le mai suport, o metoda sa nu se mai vada deloc (semnele sunt ca niste goluri mici în piele, nu stiu cum sa explic), dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Duebeu explică:

Varsat de vant** pardon am avut varsat de vant nu varicela le am confundat

| StudentLaMedicina a răspuns:

E posibil cu tratament cu laser la dermatolog.

| Duebeu explică (pentru StudentLaMedicina):

Nu varicela scuze am vrut sa zic varsat de vant. Merge si cu varsat de vant sa merg la dermatolog sa fac tratament cu laser? Si daca da ai idee daca doare sau cat o sa tina?

| Violleta2022 a răspuns:

Da se poate, prin operatie estetica (chirurgicala cu laser), doar aceea iti poate elimina cicatricele si semnele/gaurile de pe fata sau alte locuri de pe corp.
Asemenea operatii sunt in general foarte scumpe si foarte dureroase, dar daca-ti permiti, atunci succes!

| Duebeu explică (pentru Violleta2022):

Si o sa se vada un semn sau ceva? Si cu ce cum functioneaza? Si ai idee cat ar costa? Si multumesssccc muuullltttt!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Duebeu):

Asta poti afla numai la o consultatie facuta de un medic estetician, ca-i in functie de cate de multe cicatrici ai de corectat, cat sunt de largi zonele samd.