Trebuie sa intelegi ceva simplu, organismul este ca o masinarie, consumi calori mai multe depui grasime, esti pe minus slabesti, nici un ceai nu poate sa te slabeasca, ce recomand eu care am slabit 15kg
1, sport=mergeam pe jos in plina iarna cate 5-10-15 km
2, mi-a fost greu sa ma las de dulciuri, ma motivat frica de boli
3, asa ca consumam mult peste macrou, fructe, legume nu prea decat morcovi, avocado e bun dar scump
4, am avut un plan pe termen lung, cantar care imi masura imc, citeam mult pe net, am sa repet de maine asta pentru ca am repus cateva kg pe fond emotional, consuma multe proteine inhiba foametea
Cica ceaiul sicuroslim e cel mai bun in caz de vrei sa slăbești, toate vedetele îl promovează
Singurul mod in care te ajuta un ceai e daca iti taie pofta de mancare. Ceaiurile nu au puterea sa topeasca grasimea
Eu doar i-am spus.
Daca ea de ex are de dat jos 10 kg si tine dieta drastica, nu se ingrasa la loc daca dupa dieta consuma un anumit nr de calorii pe zi si face si miscare. Nu toata lumea se ingrasa la loc dupa dieta, doar cine revine la obiceiurile alea cu multe prajeli, dulciuri etc adica foarte multe calorii
O tona de raspunsuri aiurea, si funda dat unui raspuns si mai aiurea
NU nu poti slabi cu ceaiul ala, dar ajuta din cauza ca are cofeina, iar cofeina este recunoscuta ca taie foamea, si sunt sigur de ceea ce spun pentru ca am luat la un moment dat prafuri si pastile de la Herbalife (care cica, ca au o solutie "sigura" de slabit) si fiecare a doua chestie continea cofeina
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: