Nu pot să cred că am rezistat să citesc o descriere atât de mare pentru zeama de murături...Nu credeam că cineva poate spune atât de multe despre ea...
Mai nesănătoasă decât cola nu cred că e, deci e ok.Consumă în continuare.
Te am avertizat de la inceput ca e stupida intrebarea. Imi dau seama ca nu e mai nesanatoasa decat cola, dar ma interesau efecte nedorite asupra sanatatii... Macar sa stiu la ce,, riscuri" ma supun, nu?
Nu am zis că e stupidă
Eu i-as zice,, nebisnuita"
Neobisnuita* nu stiu cum sa sterg raspunsurile
Mie-mi spui? Am crezut ca citesc trilogia Stapanul Muraturilor - vol.I Fratia Castravetilor Murati
Da, mai neobișnuită. Dar cu toții facem chestii neobișnuite pentru alții.
Nu te a obligat nimeni sa citesti
Pentru o persoana fascinata de zeama de muraturi ai foarte putin simt al umorului...
Totusi, inca nu mi ai raspuns la intrebare. Platforma asta e pentru a raspunde la intrebari, nu pentru a avea simtul umorului. Daca nu sti raspunde, nu raspunde. Simplu.
Este de asemenea si o platforma pentru intrebari concise si la obiect. Tu ai transformat intrebarea "Este zeama de muraturi nociva in cantitati mari?" intr-un roman. Ceea ce este amuzant.
Ca sa-ti raspund si la intrebare, orice forma de exces poate fi nociva. Zeama de muraturi poate contine multa sare, ceea ce nu e foarte bine. Consumata cu moderatie, nu este periculoasa. Dar daca in fiecare zi duci un borcan de muraturi la gura si-i bei toata zeama, dupa o vreme pot aparea probleme: hipertensiune, insuficienta cardiaca, risc de accidente vasculare.
Leșin, omule )))
Cantitatea mare de sodiu poate să-ți cauzeze leziuni pe creier. Poți să faci și gastrită, ulcer sau pietre la rinichi. Așa că bea rar și câte puțin!
Și mie îmi place zeama de la castraveciori, dar beu o gura, doua din borcan și apoi mă potolesc că mi se ia. PS frumos gest din partea a lor tai că îți lasă borcanul cu zeama in fridge