Nu pot să cred că am rezistat să citesc o descriere atât de mare pentru zeama de murături...Nu credeam că cineva poate spune atât de multe despre ea...
Mai nesănătoasă decât cola nu cred că e, deci e ok.Consumă în continuare.
Te am avertizat de la inceput ca e stupida intrebarea. Imi dau seama ca nu e mai nesanatoasa decat cola, dar ma interesau efecte nedorite asupra sanatatii... Macar sa stiu la ce,, riscuri" ma supun, nu?
Și mie îmi place zeama de la castraveciori, dar beu o gura, doua din borcan și apoi mă potolesc că mi se ia. PS frumos gest din partea a lor tai că îți lasă borcanul cu zeama in fridge
Mie-mi spui? Am crezut ca citesc trilogia Stapanul Muraturilor - vol.I Fratia Castravetilor Murati
Da, mai neobișnuită. Dar cu toții facem chestii neobișnuite pentru alții.
Leșin, omule )))
Cantitatea mare de sodiu poate să-ți cauzeze leziuni pe creier. Poți să faci și gastrită, ulcer sau pietre la rinichi. Așa că bea rar și câte puțin!
Pentru o persoana fascinata de zeama de muraturi ai foarte putin simt al umorului...
Totusi, inca nu mi ai raspuns la intrebare. Platforma asta e pentru a raspunde la intrebari, nu pentru a avea simtul umorului. Daca nu sti raspunde, nu raspunde. Simplu.
Este de asemenea si o platforma pentru intrebari concise si la obiect. Tu ai transformat intrebarea "Este zeama de muraturi nociva in cantitati mari?" intr-un roman. Ceea ce este amuzant.
Ca sa-ti raspund si la intrebare, orice forma de exces poate fi nociva. Zeama de muraturi poate contine multa sare, ceea ce nu e foarte bine. Consumata cu moderatie, nu este periculoasa. Dar daca in fiecare zi duci un borcan de muraturi la gura si-i bei toata zeama, dupa o vreme pot aparea probleme: hipertensiune, insuficienta cardiaca, risc de accidente vasculare.