Nu stiu ce au toti cu galbenelele dar in acest caz nu ajuta chiar daca put rau.
Daca solutiile nu te-au ajutat crezi ca ajuta ceva usor?
Pe timpuri se folosea petrolul (gaz lampant) si un pieptene des. Ca sa scoata atat paduchii cat si lindinele. Daca gasesti petrol, incearca. Te dai pe tot parul cu el apoi te piepteni mult ca sa scoti totul.
Deci, în primul rând, primul tratament naturist este mersul la frizerie, unde spuneți problema și cereți să fiți tunsă periuță.
Apoi, frecări cu gaz lampant, apoi fără să clătiți capul, înfășurați capul cu o cârpă și încercați să rezistați 30-60 de minute!
Apoi, îndepărtați cârpa cu grijă și o puneți în o pungă, legată strâns, apoi la gunoi.
Apoi vă spălați bine de tot, eventual cu un săpun de casă, dacă găsiți!
Cu petroleum, gaz lampant sau loțiune cosmetică pentru păr cu petroleum, aplici pe tot părul. Lași câteva ore apoi te speli cu șamponul tău obișnuit. Repeți asta o săptămână cel puțin, până ies toate ouăle lor, doar așa îi omori pe toți.
Ce solutie ai folosit?
Du-te cu mami la farmacie si ia-ti o solutie de calitate.
Sigur te va ajuta, indiferent ce tip de par ai.
Nu baga in seama raspunsurile ironice la intrebarea ta. Oamenii de aici nu au ceva cu tine personal, doar fac haz de necaz si misto de faptul ca ai cerut un tratament "naturist" care nu prea mai exista in 2024, cand avem tot felul de solutii ultra rapide care iti elimina paduchii in scurt timp dupa aplicare.
Nu știu data trecută nu m-a ajutat nici un fel de soluție. am și parul foarte lung
Hmm pai eu as spune sa incerci alta solutie. Daca prima nu a mers, nu inseamna ca toate sunt ineficiente!
Daca totusi nu merge, ai putea sa incerci "tratamentul" asta pe care mi-l facea bunica la tara, in copilaria mea nu foarte indepartata:
Ai nevoie de: un pieptene de paduchi, apa de gura, otet, o punga/pungi de plastic si ceva prosoape.
Prima data trebuie sa umezesti bine parul cu apa de gura si sa-l acoperi cu punga/pungile de plastic pentru o ora. Pentru ceva motiv asta chiar ajuta
Dupa aceea scoate-ti parul din punga si umezeste-l din nou, doar ca acum cu otet. La fel, pune-ti o punga in cap si asteapta o ora. Dupa astea doua ore spala-ti parul si piaptana-l FOARTE bine cu pieptenele de paduchi.
Asta ar trebui sa te ajute!
BRoxana întreabă:
anonim_4396 întreabă: