| VIATAeGREA a întrebat:

Buna sunt baiat am 15 ani si ma tot doare sanul de vreo 2 zile am c v tare sub sfarc. il am de cativa ani. cand ridic mana ma doar trare ce sa >fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

De ce nu vb cu mama ta sa-i spui despre ce e vb? Dansa va sti ce e de facut si te va duce la un medic. Te sfatuiesc sa-i spui. Nu putem sti cu siguranta despre ce e vb., e dificil de dat un diagnostic asa. Multa sanatate!

| Elliana534 a răspuns:

Spune-i lu maicata si fugi la doctoru de familie e posibil sa ai cancer sau un defect din nastere du-te sa fi sigur nu sta sa mori.

| XatomisX a răspuns (pentru Elliana534):

Ce raspuns de copil handicapat ai pe bune straight face sperii oamenii de pomana straight face

| Justmed a răspuns:

Cancer? laughing)... nu nu, esti in perioada de pubertate iar sanii sunt in perioada de formare.iti va trece destul de repede. stai linistit ca nu ai cancer sau cine stie ce tampenii!

| Elliana534 a răspuns (pentru XatomisX):

Bun raspuns desteptule http://www.sfatulmedicului.ro/......barbat_755 la cate cazuri vin la urgente mai bine sa aiba grija

| XatomisX a răspuns (pentru Elliana534):

Da ma exista dar e rara si in primul rand el e in crestere asa se intimpla si pe mine m-a durut de la12 ani pana la 13 e durere de crestere cum te doare si ficatu si toate asa se intmpla nu da u repede are cancer straight face

| XatomisX a răspuns (pentru Justmed):

Uite tu ai dat un raspun inteligent cum am zis si eu ca in crestere te dor nu ca alacu cancerul luistraight face utilizatori ca astia ar trebui stersi habar nu au si comenteaza

| Elliana534 a răspuns (pentru XatomisX):

Si e normal nu sa te doara? ca esti vai fetita si iti cresc sani. Nu esti barbat nu ar trebui sa te doara nu m-a durut la 12-16 ani deloc sani sau alcva

| allexandraaaaa a răspuns:

Du-te la doctor!

| Justmed a răspuns (pentru Elliana534):

Pana la 18 ani mai poti sau... nu e neaparat ca la toti sa se manifeste la fel!

| george001 a răspuns:

S-ar putea sa fie un simptom incipient pentru ginecomastie. Ar fi o idee foarte buna sa le spui parintilor tai si sa-ti faci niste analize endocrinologice sa afli exact ce se intampla. Ginecomastie inseamna cresterea sanilor la barbati, este ceva ce NU iti doresti, si mai ales daca ai conformatie supraponderala poate trece neobservata pana devine prea tarziu; deci, du-te repede la endocrinolog si afla exact ce se intampla.