| crackster a întrebat:

Sunt baiat si am 18 ani. In ultima perioada am slabit foarte mult (in jur de 15-20 kg). Dar odata cu asta am slabit si foate mult la fata (in sensul ca aproape nu mai am obraji).
Vreau sa mentionez de asemenea ca am cam vreo jumate de an de cand dorm mai putin de 6 ore pe noapte.
Vreau sa stiu ce metode sunt pentru a-mi recapata forma naturala a fetei.
Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RELIABLE a răspuns:

Insomnia cronica provoaca atrofierea masei musculare (slabirei).
Iti recomand pentru somn picaturi de tei argintiu te calmeaza si te adoarme in 10-20 minute, iar pentru a te ingrasa i-a niste gain fast si fa la sala in 2 luni pui vreo 4-5-6 kg'
Iti spunt toate astea deoarece si eu eram in aceiasi situatie si mi-am revenit in 2 luni deci poti. Sanatate.

6 răspunsuri:
| george_3250 a răspuns:

Mai pune 1.5 kg pe tine.
P.S:Zimi si mie cum ai slabit.

| crackster explică (pentru george_3250):

Am mancat mai putin (am calculat cate calorii consum pentru motivatie) si am facut mult sport (alergare).
Am nevoie de niste sfaturi ceva mai utile va rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Alege o alimentaţie diversificată, mult sport, încearcă să dormi cât mai mult, poţi consulta şi un nutriţionist!
Te pup!

| crackster explică (pentru RELIABLE):

E ceva mai complicat cu sala ca se apropie bacul, dar cel putin voi incerca sa dorm 8 ore pe noapte in loc de 5-6. Multumesc mult!

| RELIABLE a răspuns (pentru crackster):

Iti urez succes

| Azµre a răspuns:

Niciuna!