Apucate... si eu fac sala, ia si niste proteine sa cresti mai repede
Hai ca iti fac eu un program:
Luni: Spate + Biceps
Miercuri: Piept + Triceps
Vineri: Deltoizi + Abdomen (in loc de abdomen poti baga picioare, dar exista riscul sa nu mai cresti)
Sper ca te-am ajutat, funda?
Hai sa iti mai dau un sfat
fa cate pe serii la fiecare exercitiu a cate maxim 8-10 repetari... indicat ar fi sa faci 6-7
Mananca 3-4 mese pe zi, daca poti mananca 5-6 ar fi si mai bine
vezi proteinele de la Redis sau cele de la ProNutrition
Fratele meu a facut exercitii(flotari, ridicari de haltere, abdomene, etc) din clasa a 4a si acum are niste placute si bicepsi nu ma pricep prea bine dar stiu ca nu e bine sa ridici haltera deasupra capului deoarece iti afecteaza cresterea in inaltime... fa-ti tu un program zilnic, pe care sa il respecti.asa e cel mai bine.
Cel mai bine e sa te apuci de sala cand nu mai esti in crestere, daca o sa te apuci n-o sa mai cresti in inaltime
Eu am 14 ani inatlime 150cm si 45kg si fac sala de 2 luni deja se cunoaste dar nu fac numa cu gantera de o mana te sfatuiesc sa faci la fel pentru inceput si pe urma daca vrei sa te faci culturist baga si cu haltera de 2 maini bafta
P. S - Mitul cu :"Daca te apuci de sala nu mai cresti" il stiu.Nu mai e nevoie sa imi mai spune-ti despre el fiindca in realitate daca nu ridici deasupra capului nu se intampla nimic, doar daca coloana este presata, atunci cresterea imi este oprita.