| acnee95 a întrebat:

Sunt disperata. Am o acnee care imi distruge viata. Nu mai merg la fac. Am pierdut contracte cu anumite agentii de moda. Nu ma pot concentra sa invat. De 2 zile am inceput tratamentul cu mibazon. L-a mai folosit cineva? Are efecte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StefyDeDe a răspuns:

Cosurile le ai si in functie de alimentatia ta.Incearca sa bei multe lichide, si sa consumi putine grasimi.Este o masca la Oriflame, e maxim 18-20 lei.O aplici 20 minute pe fata, si dupa o smulgi brusc, iar cosurile practic se smulg.E foarte buna.Te-ar putea ajuta sa scapi de o parte ceva mai mare din ele.Chiar si de acnee, nu te lasa influentata.Cosurile vor disparea cu timpul, oricum.

2 răspunsuri:
| acnee95 explică (pentru StefyDeDe):

Multumesc pentru incurajare dar nu am cum sa nu ma las influentata cand imi distrug absolut viata si viselehappy

| Claudia10girl a răspuns:

Cauta tratamentul natural de la Vervory. Pe mine m-au salvat, mi-au vindecat complet tenul de cosuri, acnee.