NU mai este nevoie sa slabesti acum. Medicul gastroenterog mi-a spus sa slabesc cinci kilograme in doua luni, apoi sa ma opresc, apoi iar sa slabesc cinci kilograme. Ce dai jos repede, pui la loc repede. Nu poti slabi 10 kg in doua luni in mod sanatos. Vezi ca te instalezi intr-o tulburare alimentara, si mai acumulezi si carente grave. Ai slabit 7 kg, iti ajunge deocamdata. Ai grija, te joci cu viata ta.
Spune-i mamei sa te duca la MEDICUL nutritionist si acela iti va da o lista cu ce sa manaci si cat sa mananci.
Este imposibil sa slabesti 10kg in 2 luni, mai ales ca esti copilas in crestere pentru care infometarea poate insemanlesin sau chiar moarte.
Posibil sa ai nevoie si de psiholog, pentru ca dorinta asta de slabit mult si rapid NU este una normala la anisorii astia si asta inseamna ca iti faci rau singura.
Care sunt datele problemei?
Tu ai 12 ani si tii cure de slabire, doar atat stim. Iar asta e foarte grav!
Cate Kg ai? Ce inaltime?
Cine ti-a spus ca trebuie sa slabesti 10 Kg in 2 luni?
Este prea mult intr-un interval scurt. Poti sa slabesti 10 kg in 2 luni, dar nu este sanatos, poti sa dai in anemie.
7kg pe luna e cam mult/brusc, mai ales pentru un copil.
Trebuie sa o iei mai incet, si sa urmezi o dieta variata.
PS: cand slabesti fortat, pui la loc la fel de repede.
46 kg, 148, nu mi-a spus nimeni dar vreau să am 38kg
Esti foarte bine asa cum esti!
Nu mai manca prostii si fa sport. De ex inot.
La 12 ani nu se tin diete!
Nu mai minca prostii, fa miscare. 46 de kg la 1.48 e acceptabil, sa fim seriosi. Esti in crestere.
Tine hipocaloric daca stii sa masori caloriile exact si mai dai jos 3-4 kg.
Sub 40-42 e greu sa scazi si sa te mentii daca nu ai conformatia.
Stiu pe cineva de are 1.55m si 38kg dar ea nu mananca mult si gras ci doar portii foarte mici in sensul ca se satura din jumatate de mar.
Un lucru TREBUIE sa fie clar.Nu se fac diete de capul tau la copii aflati in crestere.
mergi cu mami la medicul de familie sa iti dea trimitere la specialit.Va vedea daca cazul sa slabesti si cum.Adecvact varstei tale,
Miscare faci?
Nu prea fac mișcare, decât când merg la școală sau când mă mai plimb rar pe afară
veroni4ica întreabă:
AndreiPopa20059 întreabă: