| aliali61 a întrebat:

Sunt fata, am inaltimea 1, 65 si 58 kg. As vrea sa mai slabesc vreo 5 kg. Ce.mi recomandati,in afara de sport, il urasc! Multumesc anticipat, ofer fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti tine cate diete vrei. Daca pe langa asta nu faci si sport atunci degeaba.

| rody5 a răspuns:

Sport daca nu faci o sa ai pielea lasata si cu vergeturi.E indicat sa faci sport pentru definirea mushilor dar exista si aerobic... pentru a scapa de kg.
In plus daca vrei sa slabesti ai nevoie de multa hidratare. De creme cu propolis de expl pentru piele.
Mese regulate
Somn odihnitor
Dieta echilibrata = sa stii ce face alimentul pe care-l digeri pentru corp.
de expl: daca stai mult degeaba si nu faci sport nu ai nevoie de multi carbohidrati(fainoase, cartofi...)
Grasimi, prajeli, cipsuri, sucuri acidulate(de fapt mai toate sucurile=mult zahar)- e bine sa le eviti.
Incearca sa reduci din portia de la fiecare masa cate putin si sa mananci, bei inainte de a ti se face foame si sa nu te ridici de la masa plina.

A si apa cu lamaie dimineata. Cara apa dupa tine non stop sa te hidratezi:-P
Scucces.
Noapte buna

| lewlwow a răspuns:

METODA NR.1 nu mai manca seara(cel mai nociv obicei, cu exceptia cazului in care ai un meniu hipocaloric), bea sucuri fara acid sau apa, mananca organizat.
METODA NR.2 probabil ai observat cat de slabita esti daca faci efort, atat fizic, cat si psihic..incearca sa "iti dai programul peste cap" sau sa duci o viata dezorganizata cum ar fi sa:te culci la ore tarzii, sa te trezesti devreme sa nu mananci, sa fumezi, sa tragi prizezi prafuri.Tu iti alegi stilul de viata.PS.si sexul te poate ajuta sa slabesti.

| Ovidiu_Boboc_1967 a răspuns:

Stay hungry!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O dieta simplista: renunta doar la excese, sau alimentele foarte nesanatoase. Renunta la chipsuri, covrigi, ciocolata... Baga mare la fructe. Dar chestia asta trebuie sa vina din interior, daca ai chef de-o inghetata sau o punga cu chipsuri intr-o zi, fa-ti pofta, ca altfel la finalul dietei ai sa recuperezi pana la 65 rolling on the floor. Daca nu iti place sportul, spre ca macar faci miscare (mergi pe jos mult, mai un dans, treaba prin casa...)

| Liviu a răspuns:

Scumpete,esti slaba, ce mai vrei? in mod normal trebuia sa ai undeva pe la60 65 de kg. Eu am 1, 85 cu 102 kg,eu ce sa mai zic? Gras nu sunt,nu ma vad,nu ma simt.Cel din poza de la profil sunt eu devil Daca tot vrei sa slabesti,lasa painea deloc, mananca tot gol, se va observa, eu am tinut un an cura fara paine, de la 100, am ajuns la 90, de la 90 nu dadeam un gram jos.Am inceput sa mananc paine, am ajuns la 100 - 102, de acolo numai urc, oricat as manca happy (bine, nu sa fac exces.)

| aliali61 explică (pentru Liviu):

Tin sa precizez ca nu vreau sa stau un an sa dau 5kg josbig grin. Oricum iti multumesc mult pentru raspuns, o sa tin cont de sfaturile astea.

| aliali61 explică (pentru lewlwow):

Helaaw,am 14 -15 ani! sex? asta nu e o solutie, doamnee!

| sirD a răspuns:

Sexul e un sport placut tongue