| RaMi1529 a întrebat:

Sunt fata in clasa a 9 a.Am 1, 67cm și am 54 de kg și ma consider grasa. Vreau sa am 50. Ce pot sa fac? inainte sa ma apuc mâncam cam 1500kcal pe zi.Am incercat de o săptămâna sa mănânc doar 500kcal pe zi însă nu m-am cântărit încă. Mananc dimineata un iaur la amiaza o farfurie de supa și seara o felie de pâine cu unt și vreo 2 curmale in astea 500 de kcal.In cât timp credeți ca voi slabi 4, 5kg cu acest stil de dieta, deoarece la sala nu pot sa merg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti chiar bine. Nu mai fi obsedata de asta.

| TimmyTim a răspuns:

Cel mai bun sfat (din partea mea)
Du-te în fata oglinzii, uită-te la tine, uită-te cat de bine arăți! Ai 1.67 și 54 de kilograme. Proporțional vorbind ești FOARTE BINE (la o adică 2 kg în plus nu ar strica).
nu mai asculta ce spun unii și alții. Stai tu cu tine și gândește-te ca "arăți bine asa". Și vorbesc serios! Nu ai nevoie sa slabesti! Dacă o sa slăbești mai mult nu o sa a arăți mai bine...ba chiar mai urat. Crede-mă!
Trebuie sa te bucuri de ceea ce ești. Corpul pe care îl ai. La proporțiile astea ești perfecta. (Înălțime-greutate)
Intr-adevar e bine sa ți cont de ceea ce mănânci. Dar nu te infometa. Nu ai nevoie. 500 de calorii pe zi sunt mult prea puține.
Ești frumoasa asa cum ești.
Sper ca te-am ajutat.
Sa ai o zi buna!

| RaMi1529 explică (pentru TimmyTim):

Mulțumesc! Dar mi am propus sa ajung la 50 de kg.De 2 aproape 2 săptămâni încerc sa mănânc între 500-700 de kcal, dar încă nu m-am cântărit pentru ca mi e frica ca nu am slăbit deloc...
Mâine neaparat am sa ma cântăresc