| 12345Anonim a întrebat:

Sunt fata si am 13 ani. Credeti ca e bine sa ma spal pe fata cu sapun de bebelusi sau usuca pielea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| LadyMelian a răspuns:

Iti recomant sa te speli cu Dove.

| JustMeForever3 a răspuns:

Cred ca este bine deoarece daca este bun pentru bebelusi este bun si pentru oamenii mari dar eu iti recomand alte sapunuri de exbig grinove, Protex si Camey.Sunt cele mai bune

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna!
La 13 ani multe fete deja incep sa aiba probleme cu acneea. Cel mai bine ar fi sa folosesti sapun cu glicerina.
Atentie! Nu se da cu sapun pe fata deoarece usuca pielea.
O zi buna!

| Natalia_Ionela_1997 a răspuns:

Daca te mai speli mult cu sapun de bebelusi, chiar o sa-ti se usuce fata, pentru fata bebelusilor e mai delicata decat a ta, deci nu te mai spala
Si apropo de ce? te speli la 13 ani cu sapun de bebelusi?

| Blackyuu a răspuns:

Este mai bun decat sapunurile cu toate chimicalele si prostiile.

| 12345Anonim explică (pentru Natalia_Ionela_1997):

Nu ma spal cu sapun de bebelusi, ma spal cu sapun obisnuit dar imi irita pielea. Daca nu sti sapunul de bebelusi e mai delicat, deci nu irita pielea. Daca nu sti mai bine nu mai raspunzi

| Natalia_Ionela_1997 a răspuns (pentru 12345Anonim):

Tu chiar ca esti proasta laughing fata draga, de ce mai intrebi daca ti-se usuca fata daca tu ai zis ca este mai delicat si nu irita fata doamne ce proasta poti sa fiii laughing)

De ce intrebi "Si apropo de ce? te speli la 13 ani cu sapun de bebelusi?"cand e logic raspunsul, l-au dat cei mai multi de aici. Doamne cati idioti:-)

Proasta e maicata!

| mona a răspuns:

Este bine sa te speli numai ca in general orice sapun usuca pielea

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Daca iti prieste este ok daca nu incearca sa cauti un sapun ce iti prieste.
Te pup! :*