La 1. 65 metri e perfect sa ai 55 de kg
Intodeauna, greutatea trebuie sa fie mai mica cu 10 decat inaltimea, iar varsta nu conteaza
Sper ca te-am ajutat
E bine sa fii doar piele si oase, mai pune ceva muschi atleti pe tine ca sa arati bine ca fata nu o grasa/schiloada, oricare alegi asta e realitatea, fa ceva sport macar
Fac destuls de des.
Ce, 20 min de alergare Pe saptamana si cica ai facut sport/atletism?
Ce? Am zis eu ca am facut atletism?
Frate ti-e rau? Intrebarea mea era: "Daca ar mai trebui sa slabesc" Si nu. ti fa griji. Daca tu mananci de 5-6 ori pe zi nu inseamna ca si eu mananc la fel. Si chiar azi am mancat doar 1 data si am mai mancat cateva fructe. So. go on! Anyway, thanks!
Tu o iei in gluma dar e vorba de tine
Eu ti-am recomandat binele, ar trebui sa vorbesti cu parintii tai sa te ajute sa te devii o sportiva sa ajungi ceva
5-6 ori?, eu mananc de 2 ori pe zi sau o data
o. O ma mir cum de ti-ai dat seama ca sunt baiat, ia gandeste-te
Am 17 ani, 55 kg si 1, 71
Putin ironica greutatea la inaltimea si varsta asta nu crezi? si ghici ce, ai zice ca nu e adevarat
Stratul de grasime si carne flescaita adauga un surplus mare de kilograme la oameni si devin nasoli ))
A?
Nu cred ca mi.ai inteles intrebarea. Mai citest o data, daca nu mersi si !
Esti urata, pa
Ha. Erai prea insensibil in raspunsuril tale.
Ei nu mai spune.
Ti.am mai spus. Daca asa esti tu ar trebui sa fiu si eu? Oh, go on!
Ce adevar bai?
Adevarul ca iti place ca esti urata, nu vrei sa ai un corp de invidiat, nu-mi iei sfaturile in serios , eu sunt cel care ajuta fetele sa devina sexy )))))
Sfaturi mai putin bune, bbaietele!
Cred ca 45 e perfect...Nu exagera sa slabesti la 40...
Eu am 1. 43 si am 40 kg...
Nu cred ca e bine sa slabesti intensiv-Ai timp destul
Iti zic eu ramai asa e bine eu am 1, 65 si 45 kg si lumea zice sa sunt slaba, asa ca e bine asa!
Nu mai slabi, e bine asa cum esti. Am o colega care are 1. 60m si 50 de kg si este destul de slaba, deci la tine cred ca sunt cam aceleasi proportii fiindca ai 1. 65.
Salut! Gasesti informatii complete despre slabire pe Sportaholic www.sportaholic.ro
In general e o regula simpla daca ai 1. 65 ar trebui ca sa ai intre 50-55 de kg deci esti bine