| simohalep2 a întrebat:

sunt Folea Octavian, am 13 ani si locuiesc in Toplita, Harghita si vreau sa va spun ca am probleme de respiratie. Pur si simplu ma trezesc noaptea cu aceasta problema, simtind ca nu mai am suficient aer in plamani. M-am dus la spital unde mi-au facut niste analizeze si toate au fost perfecte. Au spus ca starea mea se datoreaza unei forme de anxietati pe care am dezvoltat-o. Un timp n-am mai respirat greu, dar apoi am inceput din nou sa a dispnee, adica senzatie de sufocare si de data asta am avut si dureri in piept. M-am dus la Targu -Mures unde mi-a ascultat respiratia, bataile inimii si mi-a verificat gatul. Mi-a zis ca n-am nimic nicu plamanii, nici cu inima si nici cu caile respiratorii. Mi-a zis sa mai fac o ecografie pe inima, dar numai asa sa fie facuta, fiindca este sigura ca problema mea este din cauza anxietatii, stresului si a rahitismului. Voi credeti ca as putea avea vreo alta problema de sanatate. Mentionez ca in trecut nu am avut probleme de sanatate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost peste tot, numai la psiholog nu, adica tocmai acolo unde se trateaza anxietatea. laughing

| simohalep2 explică (pentru anonim_4396):

Nu-ti dau funda fiindca razi de mine