| Ralucaacular2019 a întrebat:

Buna.
Sunt însărcinată in 17 săptămâni.
De la începutul sarcinii nu am avut energie, însă am citit ca in trimestrul 2 aceste stări de lipsa de chef și lipsa energiei ar trebui sa dispară.
Acum ma îngrijorează și îmi e frica sa nu am depresie(asta am citit ca ar putea fi)... nu am zilnic aceste stări, însă când le am simt ca ma scurg.
A mai pățit vreo mămica așa?
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| lamasanustefan a răspuns:

Pe 5 aprilie ziceai ca esti insarcinata in 6 sapt, si acum zici ca esti in 17? ceva nu suna bine

| Ralucaacular2019 explică (pentru lamasanustefan):

Spune-i asta medicului meu

| Floridori a răspuns:

Simptomele si trairile pe care o femeie le poate avea in sarcina sunt diferite.
Nu exista un manual in care sa scrie ca trebuie sa fie exact asa.
Unele femei experimenteaza greturi si oboseala toata sarcina, altele deloc. Unele femei au pofte sau ar manca tot timpul, altele isi pierd apetitul.
Nu te poti ghida dupa ce scrie in articole de pe Google despre cum ar trebui sa te simti tu, deoarece aceasta experienta este individuala si diferita pentru fiecare femeie in parte.

Daca te-ai lua dupa tot ceea ce scrie pe Google, ai realiza ca de la o simpla durere de cap ai putea avea metastaza...

Calmeaza-te si bucura-te de sarcina.Profita daca poti si fa ceea ce iti place astfel incat sa te relaxezi si daca simti nevoia sa dormi, fa-o! Este momentul tau! Oricum nu prea vei mai dormi atunci cand se va naste bebele, deci profita!
Atata timp cat mergi la controale periodic, iei tratamentul prescris de medic, ii urmezi sfaturile si stii ca este totul bine, nu are sens sa te stresezi doar pentru ca alte femei insarcinate se simt diferit.E normal ca fiecare sa aiba alte senzatii, simptome si trairi.

Multa sanatate si sarcina usoara!

| Ralucaacular2019 explică:

Asta a zis și mama ta când te-o făcut... am vrut copil... o ieșit prost, îl suport

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ralucaacular2019):

Nu compara tu pe vremea aia trebuia sa faci copii, acum e diferit, ce varsta ai?