| DenisaNco a întrebat:

Buna, sunt însărcinată in 24 de saptamani,recent am observat pe areolă o pată maronie (mult mai inchisa spre deosebire de cea a mamelonului meu) am verificat si pe celalalt sân,iar acolo am observat incă un punct extrem de mic de aceeași culoare a petei pe care am găsit-o,initial m-am gandit ca este una din cauzele sarcinii sau orice are legătură pentru ca pana acum nu am mai intampinat asa ceva…am căutat pe google si pe diverse forumuri,dar nu găsesc nici un raspuns care sa ma ajute,nici macar vreun articol similar, cine crede ca are idee il rog sa-mi lase un raspuns, merci anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medicul de familie si arata-i tot ce ai.

| DenisaNco explică (pentru Violleta2022):

Clar am de gand sa fac asta, dar pana la urmatoarea programare am zis totusi sa imi fac curiozitatea.