| TraficantaDeNutella a întrebat:

Buna sad Sunt la bunica numai de azi, si am o problema, ma doare stomacul. Ii o durere insuportabila, am stat toata ziua numai in pat (am noroc cu laptopul ) dar cand m-amd cu la piata la bunica o zis ca nu are rost sa ma plang fiindca poate ori is balonata ori ii o durere minora. Dar eu nucred fiindca ma doare de la ora 9 dimineata si de atunci vomit incontinu. Ce medicament imi recomandati? Pana la 1 milion pretul happy Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Du-te la un medic, sa nu fie o criza de apendicita.

| blackspear90 a răspuns:

Algocalmin + triferment

| gugulina97 a răspuns:

No-spa

| LoveCocktails a răspuns:

En-dos-co-pi-e :* cel mai sigur e sa mergi sa-ti faci si vei vedea ce ai cu exactitate. Cu presupusul nu-i bine sa-ti dai si nici sa iei ce medicament te taie capul. Poate e gastrita, poate altceva oricum se va rezolva :**

| TraficantaDeNutella explică (pentru LoveCocktails):

Dar cam cat ar costa? Unde se face? Si am timp pana la ora 20 sa ma duc pana sa imi fac un test deala? Apropo, bunica sta aproape de spital si inca o intrebare : Cum se manifesta gastrita si care sunt simptomele?