Nu esti deloc grasa. Ai o greutate normala. Daca vrei tu sa mai dai jos, e decizia ta, si poti faci asta reducand consumul de paine, dulciuri, sucuri acidulate si poti sa faci mai multe miscare. Poti alerga, role, abdomene... ce iti permite tie timpul.
In primul rand cati ani ai? si ar mai trebui sa slabesti 3 kg nu 7 ca a slabesti incearca sa nu mancanci dupa ora 18:00 ca atunci te ingrasi si daca nu te poti abtine si vrei sa mananci o bomboana mentolata sper ca te-am ajutat, funda
Nu esti grasa! Doar te "vezi" asa.
La silueta ta trebuie doar sport. Nu incerca diete pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei pune inapoi cu supliment ceea ce vei da jos.
Convinge-te aici: http://www.calcule.ro/......a-imc.aspx
7kg nici chiar, cred ca ai fi perfecta la 52, 5.Pai pe mine m-a ajutat mult aerobicul, de doua ori pe saptamana, de nu plimbarile, 2 ore de plimbare ajuta.Mult.Alimentatia trebuie sa ife variata, dar numai un nutritionist poate sa iti prescrie, nu toata lumea e la fel. Pupici, si mult succes! :*
Esti bine, iti sta foarte bine asa cum esti. Nu te stresa din cauza asta.
Greutatea: 57kg
Inaltimea: 1.65m
IMC: 20.94
ESTI NORMOPONDERAL
(ai o greutate normala pentru inaltimea ta)
Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 54.5 si 68.1 kg
In afara de acest rezultat fie poza te avantajeaza foarte mult fie complexul ca esti prea "grasa" e doar in mintea ta. numele de profil imi sugereaza ca ai 13-14 ani la varsta asta e foarte bine si sanatos sa faci sport, pentru a te inalta si dezvolta armonios(inot, volei, baschet, handbal, tenis si multe altele). Nu te gandi sa tii tot felul de diete, pastile sau alte minuni, esti prea micuta si nici nu e cazul. Mentine un stil de viata sanatos fara fast-food produse cu zahar chipsuri si altele care se gasesc in comert, in ambalaje atragatoare. Consuma ce face mama acasa in 3 mese regulate pe zi, excluzand alimentele prajite si cu foarte mult ulei, in pauze poti consuma fructe(bananele sunt foarte consistente) in loc de prostiile de la chiosc.
1. nu esti grasa. 2. daca vrei sa slabesti poti incepe prin a alerga 30 min pe zi, a manca mai multe legume... Poate chiar a manca doar 2 mese pe zi,... cum vrei tu
Andreea201329cu întreabă: