Si eu fac la fel Stiu ca nu e bine. Dar nu pot
Iti sugerez sa te culci acum, asta voi face si eu. Nu esti ciudat, esti doar inr-o perioada diferita a adolescentei xD Succes
Salut si eu am avut problema asta incearca sa faci alt ceva o parte din zi de ex.mergi la footbal, tv etc..Si la pc sa stai max6-7 ore nu mai mult
Ti-ai cam dat programul peste cap. Adica nu zice nimeni sa nu stai pana tarziu dar ar trebui sa dormi pe timpul noptii macar 6 ore sau 7 ca sa nu-ti afecteze sanatatea. Esti a-7-a nu? Ok. Sa zicem ca acum poti sa te trezesti la 11:30 ca sa pleci la scoala la 12 insa curand o sa trebuiasca sa-ti reglezi din nou programul de somn. Nu zic ca esti ciudat si eu cand eram mai mica stateam pana la 7 dimineata si ma culcam toata ziua mai ales cand eram in vacanta. Doar ca ti s-a dat peste cap programul. sper ca te-am ajutat intr-un fel.
Nu ai cum sa fi ciudat sau normal de oare ce normalul tau este difert de normalul meu si al intregii lumi si daca vrei sa te schimbi incearca asa nu fa nimic toata noapte doar stai in pat si apoi cand vine dimineata incearca sa nu adormi si noapta vei vedea ca iti vine sa adormi FUNDA (Atentie! fa asta in WEEKEND)
Hmm stilul tau de viata nu e nici prea sanatos. deci eu propun sa te schimbi. acum ramane la alegerea ta
Si eu fac la fel...mai ales in vacanta. Multi spun ca asta e generatia si nu avem ce face. Copii nostri probabil vor fi la fel pentru ca tehnologia va evolua si mai mult...si cand tehnologia e asa frumoasa n-ai cum sa nu te lasi. Probabil ca daca nu aveai PC/net/TV te culcai/citeai carti(doamne fereste ) si/sau erai mai activ ziua la scoala.
Ce tare, sincer mie nu mi se pare ciudat, mai de grabă tabu, oamenii nu vor să discute mult despre asta deoarece e neobişnuit, dar asta nu ţine de ei ci de tine, tu decizi pentru viaţa ta nu ei.Pentru mine nu eşti un ciudat, doar diferit.Şi eu sunt de multe ori considerat ciudat din cauza Hobby-urilor mele care nu sunt obişnuite, de exemplu spre deosebire de colegii mei eu ascult rock şi mă consideră anormal, sau eu nu mă uit la filme cu maşini ci mă uit la horror sau thriller şi asta li se pare ciudat.Pentru mine sunt normal, dar sunt diferit, la tine e la fel nu eşti ciudat ci doar diferit. Oamenii nu pot accepta ceva diferit şi numesc diferitul *ciudat* chiar dacă e mare diferenţă între a fi ciudat şi diferit.Eu zic că eşti doar diferit şi nu ar trebui să te schimbi din cauza altor oameni, dacă ţie îţi place aşa, e ok. Dar încearcă să nu mai dormi la şcoală deoarece este importantă, ai nevoie de ea pentru a reuşii în viaţă.Eu zic să faci cum te simţi mai bine.
Nu dormi o zi (ziua deloc) si la 10-11 seara o sa fi muci si o sa dormi. asa te obisnuiesti.
Fiecare are propiul sau bioritm.Tu esti mai activ noaptea decat ziua.
Dar, totusi trebuie sa te adaptezi majoritatii.In timpul scolii trebuie sa incepi sa te culci mai devreme si sa fii odihnit la scoala pentru a avea rezultate bune la invatatura.
Plus ca cel mai odihnitor somn e intre 22:00 si 2:00.
Ai 13 ani si in timpul scolii macar incearca sa te culci inainte de ora 2 noaptea, stiu ca ti-ai facut alt program si va fi greu sa il schimbi, dar cu timpul, culcandu-te in fiecare seara cu 20 de minute mai devreme pana ajungi la o ora de culcare recomandata te vei obisnui.
Daca eram vampir nu mancam sange de la oameni, intram in casa si cautam haleala in frigider )))))))
In timpul zilei pune mana si fa ceva munca ca sa cazi seara lat in pat. este f important sa te odihneti noaptea, mai ales la varsta ta, deoarece in timpul somnului nocturn se secreta melatonina. citeste aici despre acest hormon http://ro.wikipedia.org/wiki/Melatonin%C4%83
Dar nu pot sa ma culc la 22:00 si 2:00 pentru ca am incercat m-am pus in pat dar nu ma ia somnu
Cum si-a dat programul peste cap daca asta este programul lui? Sigur nu a dat peste cap programul pe care il consider tu normal?
Ar trebui sa ma uit la The Exorcist ca sa ma pis pe mine de frica, dar nu prea ma speri la filme de groaza am vazut o gramada, ar trebui cand fulgera afara si sunt singur in casa si noaptea ca dupa aia imi zic in minte ma duc sa ma culc ca sa ies afara maine sa vad lumina si florile frumoase ))))))))
Ba esti tare omule la fel fac si eu! si am 17 ani! Mai bine ma plictisesc noaptea si dorm ziua
Va spun adevaru, nu-mi place sa fie lumina afara ma enerveaza nu stiu de ce imi place noaptea ca e intuneric(nu tin cu satana lol) pentru ca ma atrage pur si simplu lol
As vrea ca oameni dupa pamant sa doarma ziua si noaptea sa stea asta e ciudat?)))))))))