| LeKaAlex a întrebat:

Buna,sunt un baiat ciudat de 13 ani rolling on the floor nu sunt ca toti oameni din Romania mai sunt si alti dar nu multi, eu ziua dorm si noaptea stau, fac dus la 3 dimineata stau pe pc toata noaptea fac temele noaptea invat, mama este o mama buna ma lasa sa fac ce vreau, dar ea si fratele mare mi-au zis ca-s ciudat si prieteni apropiati, voi ce parere aveti credeti ca sunt ciudat? credeti ca trebuie sa ma schimb la scoala dorm in pauza si cand ma duc la tara alerg 3 km de la sosea pana la curte cu pauza si la ora 4 dimineata. M-am invatat cu hobby-ul asta de 5 saptamani acuma am scris intrebarea asta la ora 1:17 si ma apuc sa ma joc toata noaptea As vrea sa-mi ziceti sa ma schimb sau sa nu ma schimb, dar daca ziceti sa ma schimb ar fi cam greu pentru mine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| toghaphyboom a răspuns:

Si eu fac la fel rolling on the floor Stiu ca nu e bine. Dar nu pot laughing

Iti sugerez sa te culci acum, asta voi face si eu. Nu esti ciudat, esti doar inr-o perioada diferita a adolescentei xD Succes

32 răspunsuri:
| Anonimul8297 a răspuns:

Stai linistit, asa e in tinerete, si mie mi s-a intamplat. Nu patesti nimic si la un moment dat o sa-ti revi. Mai ales cand o sa ajungi sa ai un serviciu, sa vezi cum adormi la 22. Dar la varsta asta, lipsita de griji se poate intampla orice.

| ionut332 a răspuns (pentru LeKaAlex):

Asa is si eu nu stiu de ce da incerc sa ma adaptez.