| 12345Anonim a întrebat:

Buna,sunt virgina si ma masturbez, dar de un timp dupa ce fac asta imi curge sange.Mentioanez ca nu introduc nimic in vagin.De ce imi curge dange?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol, si cum te masturbezi fara sa bagi nimic? straight face

| OnuOnulică a răspuns:

Nu te mai masturba.

| freemind154 a răspuns:

Probabil o faci prea des si prea hardcorelaughing, oricum fa o pauza si vezi apoi ce se intampla cand te masturbezi data viitoare

| lulugabi a răspuns:

Poate te zgarii cu unghia.

| DenyshAtat a răspuns:

1. nu te mai masturba ca desteata inteleg ca esti virgina si ti-ai gasit orgasmul dar de ce te masturbezi si 2. daca ciclul menstrual ti'a venit este un pic cam logic sa iti curga sange si daca nu...du-te la doctor

| 12345Anonim explică:

Ms 'da raspunsurile astea nu ma ajuta.

| 00SweetTweety00 a răspuns:

Hey love struck Nu ii lua in seama oh go on
Sangerarea se datoreaza menstruatiei ..chiar daca nu este perioada in care trebuie sa iti vina mai pot fi scurgeri vaginale ..si adesea slabe sangerari :-)
Masturbarea nu te poate dezvirgina asta in nici un caz oh go on sangerarea este datorita altor factori! Insa ai grija! Daca devine din ce in ce mai abundenta si nu da semne ca ar fi de la menstruatie consulta un medic, pentru siguranta ta!
Te pup ♥

| 12345Anonim explică:

Ati auzit de clitoris?

| Lynnfield a răspuns:

Îti curge sange, de perversă ce esti!

| 12345Anonim explică (pentru Lynnfield):

Si tie iti iese pe nas de prost ce esti

| doctorandus a răspuns:

Majoritatea femeilor se masturbeaza sau s-au masturbat. Consensul medical e ca masturbarea e sanatoasa. Atat ca poti avea alte probleme, de aceea ar fi bine sa-ti faci programare la ginecolog.

| verifieduser a răspuns:

Cred ca sufli in el