| AnaMaria18Carmen a întrebat:

Buna T. P. U.
Am o problemă...
Am 15 ani, într-o lună avem pozele pentru albumul de sfârşit de clasa a -8a. (Si am 66 kg) Este un magazin cu rochii foarte frumoase. Dar problema e ca fix alea foarte frumose, nu ma încap.
Mai e cam vreo luna si vreau sa slăbesc.
Si inca o problemă...
Alerg timp de o luna, in FIECARE ZI, merg la sala, de 3 ori pe săptămână (atat imi permite timpul, am de învăţat pentru examen) si de 4 luni nu mananc dulciuri si nu beau suc, nici cu acid nici fara. Beau apa si atat!
Si pur si simpu nu slăbesc. Iau nişte pastile de calciu, din cauza unei probleme de sănătate, dar nu cred ca are vreo legătură.
Mănânc 3 mese pe zi. La ora 12:00 apoi la 16:00 si cina la 19:00. ( la cina, mănânc supa, si felul doi, dar nu e nimic cu grăsime).
Stie cineva un altfel de program, in care sa slabesc pana la poze? Dau fundita la cel mai bun răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat