| Katikatinka a întrebat:

Bună. Te aproximativ un an fumez IQOS, iar de ceva timp am început a simți o presiune în piept, o usturime, disconfort și o respirație greoaie urmată de senzația de sufocare. Credeți ca poate fi strict de la iqos sau poate a mai pățit cineva ceva ce s-a dovedit a fi de la iqos sau poate fi și de la stres continuu, zilele mele fiind unele foarte încărcate negativ

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să faci o spirometrie cu reversibilitate şi radiografie la torace.

Mergi la medicul de familie pentru trimitere.

Astea te vor duce într-o direcție - de exemplu vei putea exclude evt. COPD (boala obstructivă cronică a plămânilor) şi/sau astm.

| 1onurSimion a răspuns:

Este un semn foarte clar că sănătate ta este afectată grav de cancerigenul ăla cu aromă. Nu-l mai fuma îți face rău la sănătatea ta.

| Katikatinka explică (pentru anonim_4396):

Am fost la spital, mi s-a făcut o radiografie pulmonara, am fost la medicul de familie pentru citirea acesteia spunându-mi ca problema este la coloana când i-am spus despre simptomele menționate mai sus, mi s-a spus cabe doar în capul meu și ca radiografia este perfect normala. Acum sincer, nunstiu ce sa zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Katikatinka):

Trebuie să faci şi o spirometrie. Mergi la un cabinet de medicină internă.